Morti in club Colectiv
Social

Inspectorii ISU, implicati in scandalul Colectiv, sponsorizati de firmele controlate

Inspectorii ISU, implicati in scandalul Colectiv, sponsorizati de firmele controlate. Potrivit judecatorilor, care au motivat decizia de arestare a celor doi inspectori ISU, in urma incendiului din Club Colectiv, firmele controlate ofereau sponsorizari Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti.

Mai mult, aceasta practica era cunoscuta inclusiv de sefii inspectorilor George Matei Petrica, arestat preventiv, si Antonina Radu, plasata in arest la domiciliu. Cei doi au fost acuzati de abuz in serviciu legat de controalele facute in clubul Colectiv, dar nedeclarate superiorilor.

Totodata, judecatorul militar a apreciat ca este greu de crezut ca inspectorii ISU sau o institutie de stat care beneficiaza de sponsorizari din partea unor firme private ar putea sa ii sanctioneze drastic pe agentii comerciali daca ar gasi nereguli. Patronii clubului au spus ca nu le-au dat bani celor doi cand au venit sa verifice clubul.

La dosar exista documente care arata ca o fundatie care functiona pe langa ISU strangea sume de bani de la operatorii economici verificati de angajatii inspectoratului. Sponsorizarile au fost recunoscute de alti angajati ISU, audiati in ultimele zile.

Stiri pe aceeasi tema

Aprozarele sunt readuse in atentie de Dragnea, astfel incat romanii sa nu mai fie obligati sa manance „toate E-urile”

Cristiana Petrariu Bota

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 409 milioane de euro pentru tronsonul Eroilor – Drumul Taberei al magistralei 5 de metrou

Teodora Badescu

Reclamele agresive ale medicamentelor la posturile tv si la radio vor deveni istorie

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult