Viata bate filmul

INSULA IUBIRII, 11 MAI 2016. Show fierbinte cu ispite si mai fierbinti la Antena 1

INSULA IUBIRII, 11 MAI 2016. Un nou sezon al showului INSULA IUBIRII incepe miercuri, 11 mai 2016, la Antena 1. Producatorii promit un show si mai fierbinte decat primul sezon, cu ispite care te pot duce in infern sau in paradis! In prima editie INSULA IUBIRII 2016 vom vedea cinci cupluri care intra la testul iubirii. Showul incepe la ora 21.30. Cinci cupluri din 811 înscrise la casting își vor testa relația la Temptation Island – Insula iubirii. 

INSULA IUBIRII, 11 MAI 2016. Ispitele de la INSULA IUBIRII 2016 vor face tot ce le stă în putință pentru ca cei care au bătut drumul până în Thailanda să fie convinși că își petrec viața alături de persoana potrivită, iar pentru asta ispitele masculine din cel de-al doilea sezon al reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” își vor testa întregul arsenal de seducție.

INSULA IUBIRII, 11 MAI 2016. Concurenții și ispitele au fost filmați timp de 18 zile, 24 de ore din 24 cu nu mai puțin de 35 de camere de luat vederi: 20 dintre acestea au fost de supraveghere, 13 mobile și două drone. Echipa de producție a fost formată din aproape 100 de persoane, 30 dintre care de origine thailandeză. Ca și sezonul trecut, oboseală a pus stăpânire atât pe producători, cât și pe Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii.

INSULA IUBIRII – PRIMA EDITIE DE MIERCURI, 11 MAI 2016

Cel de-al doilea sezon al celui mai fierbinte reality show al primăverii, „Temptation Island – Insula iubirii”, care debutează la Antena 1 pe 11 mai, supune cuplurile înscrise în emisiune testului suprem al încrederii provocându-le să afle dacă relația lor este una de viitor sau poate fi destrămată de ispitele ce-și propun să le testeze sentimentele. Dacă se va dovedi o excursie în paradis, sau, dimpotrivă, una în infern, telespectatorii Antenei 1 vor afla începând din 11 mai, la Antena 1.

INSULA IUBIRII, 11 MAI 2016. În prima ediție a a noului sezon, „Temptation Island – Insula iubirii”, telespectatorii vor face cunoștință cu cele cinci cupluri dornice să-și testeze relația, dar și cu tentațiile care le vor încinge imaginația și le vor provoca să privească cu sinceritate înăuntrul lor.. Alice și Alin, Georgeta și Cristian, Loredana și Hamude, Medana și Robi, Elena și Sașa pornesc în aventura vieții lor pentru a vedea dacă dragostea dintre ei este una adevărată sau doar o simplă iluzie.

După ce-și fac promisiuni și legăminte de care acum, la început de drum, sunt foarte siguri că le vor respecta, primele nesiguranțe se fac deja simțite pe Insula iubirii încă de la apariția ispitelor. “Zeițe”, le-au numit bărbații pe cele patru ispite feminine care au defilat pentru prima data prin fața lor. Apariția Deei, ispita supremă, fostă concurentă în prima ediție a emisiunii, decisă să treacă acum de partea cealaltă a baricadei, în rol de ispită, creează la rândul ei reacții puternice încă din primul moment. Dezinvoltura și lipsa de inhibiții din primul sezon fac din ea o ispită căreia îi e greu să-i reziști.

INSULA IUBIRII, 11 MAI 2016. Nici ispitele masculine nu sunt mai prejos și reușesc să facă o impresie bună chiar de la prima defilare în fața fetelor. Cel de care se tem însă cel mai mult bărbații Alin, Hamude, Sașa, Cristian și Robi este ispita supremă, Matei, la adresa căruia fetele nu au decât cuvinte de laudă.

Odată prezentările făcute, celor cinci cupluri nu le mai rămân decât câteva minute în care să-și ia la revedere și să-și reînnoiască jurămințele făcute. Declarațiile și cuvintele mari vor fi spuse cu ușurință, dar cât de greu vor fi de ținut promisiunile făcute, telespectatorii vor vedea chiar din prima ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, care va fi difuzată miercuri, 11 mai, la Antena 1.

Stiri pe aceeasi tema

POFTITI LA MUNCA CU NEA MARIN! In 21 noiembrie incepe munca in Delta

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 78 REZUMAT, 23 APRILIE 2015. Sila este chemata la politie sa o ia pe Dilan retinuta dupa un raid intr-un club

Delia Ion

BAKE OFF ROMANIA, 29 FEBRUARIE 2016. Cristian Andronescu a fost eliminat, Ionela Cristea si Carmen Manu merg mai departe

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult