Viata bate filmul

INSULA IUBIRII, 20 IULIE 2016. Catalina si Matei, dezbracati pe plaja

TEMPTATION ISLAND – INSULA IUBIRII, 20 IULIE 2016. Astazi vedem o noua editie a emisiunii TEMPTATION ISLAND – INSULA IUBIRII. Imagini incendiare cu doi protagonisti ai emisiunii. Catalina si Matei au imagini incendiare impreuna: sunt goi pe o plaja pustie. In ediția de astazi a emisiunii INSULA IUBIRII, Medana va acuza niște dureri puternice în zona abdominală, iar pentru mai multă siguranță, Matei o va însoți la spital.

Cătălina și Matei nu refuză niciodată oportunitatea de a se fotografia împreună. O ședință foto de poveste a avut loc cu mai mult timp în urmă și a scos la iveală apropierea dintre cei doi protagonisti de la Insula Iubirii. În acel pictorial, cei doi protagoniști au apărut mult mai dexgoliți decât ne-am fi așteptat, iar acest lucru i-a făcut pe cârcotași să comenteze pe marginea unie posibile noi relații dintre cei doi.

TEMPTATION ISLAND – INSULA IUBIRII, 20 IULIE 2016. De când a ajuns la „Temptation Island – Insula iubirii”, Medana a trecut prin tot felul de stări, de la bucurie la tristețe, de la eliberare la dezamăgire, iar aceste schimbări par să o fi epuizat fizic și psihic.

Ramona Osz si Robert Popescu de la INSULA IUBIRII 2016, doua ispite care fac ravagii

În ediția de astazi a emisiunii, Medana va acuza niște dureri puternice în zona abdominală, iar pentru mai multă siguranță, Matei o va însoți la spital. Cum se va comporta acesta cât timp Medana va avea parte de îngrijirile medicilor, dar și ce va declara Medana la întoarcerea pe insulă rămâne de văzut.

TEMPTATION ISLAND – INSULA IUBIRII, 20 IULIE 2016. Miercuri se va putea vedea și o imagine asupra felului în care s-au distrat concurenții și ispitele la ultima lor petrecere pe insulă și cu ce impresii vor pleca de aici. Petrecerea de „la revedere” va fi urmată de întâlnirile de vis, unde cuplurile deja formate vor avea posibilitatea să discute deschis despre tot parcursul lor, pe insulă.

CATALINA MANOLE, INSULA IUBIRII 2016. O ispita HOT suceste mintile concurentilor

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 IANUARIE 2016. Valentina deranjata ca Adriana nu a facut curatenie dupa petrecerea de Revelion

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Gabi Botez, o noua suferinta provocata de un esec in viata sentimentala

Delia Ion

REZULTATE EVALUARE 2016 CU SCANDAL! Subiect gresit la Matematica, reclamat intr-o petitie de elevi si parinti

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult