INSULA IUBIRII, 25 MAI 2016. Elena il doreste pe Matei! Ispitele dau totul peste cap!

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 25, 2016 19:59

INSULA IUBIRII, 25 MAI 2016. Elena il doreste pe Matei! Ispitele dau totul peste cap!

INSULA IUBIRII, 25 MAI 2016. O noua editie a emisiunii INSULA IUBIRII este miercuri, 25 mai la Antena 1. Vor fi rasturnari de situtie, ispitele reusind sa dea totul peste cap. Aseara am vazut cum Elena si-a luat adio de la iubitul ei. Adio, iubire, adio, jurăminte! După apropierea de la “date”, Elena este mai sinceră ca niciodată: „ Îsi doreste să doarma cu Matei”. Vor fi surprize mari miercuri seara, la INSULA IUBIRII, de la 20.30.

Dacă în ediţia trecută, ceea ce s-a întâmplat pe insula băieților la „Temptation Island – Insula iubirii” – poate întruchipa definiția desfrâului însuși, trei dintre fete, Alice, Elena și Jojo au primit noi dovezi ale ispitirii partenerilor lor.

INSULA IUBIRII, 25 MAI 2016. În timp ce Alice primește veştile cu resemnare, iar Elena cu seninătate, pentru Jojo veștile sunt devastatoare. Din cauza ploii abundente, ceremonia focului este întreruptă, astfel că Loredana și Medana primesc alte 24 de ore de aparentă liniște sufletească.

Jojo va trece prin toate stările posibile și, imediat după difuzarea filmulețelor va crede că e doar o chestiune de timp până când între Cristi și ispita pe care a mângâiat-o se va întâmpla inevitabilul. Însă pe măsură ce furia se va diminua, Jojo va căuta tot felul de scuze pentru comportamentul lui Cristi și chiar drumul spre iertarea lui.

INSULA IUBIRII, 25 MAI 2016. Pentru că în cele doar patru zile petrecute pe insulă departe de partenerele lor băieții au părut să uite toate promisiunile făcute la despărțire, iar apropierile dintre Cristi și Francesca, Alin și Cătălina, Robi și Deea, Hamude și Ramona, Sașa și Maria au fost din ce în ce mai evidente de la zi la zi, Cristi pare să se trezească și să realizeze că lucrurile evoluează mult prea repede și mult prea riscant pentru relațiile lor. Mai mult decât atât, Cristi pare să fie singurul care să se întrebe cum se vede comportamentul lor de pe cealaltă insulă.

INSULA IUBIRII 2016. Deea, Matei si Elena agita spiritele

INSULA IUBIRII, 25 MAI 2016. Așa se face că, la prima oră a dimineții, Cristi hotărăște să-i strângă pe băieți pentru a le împărtăși temerile sale. Cristi are chiar și o soluție pentru ei și le propune să se distreze împreună, să se joace cărți, tot felul de alte jocuri, să asculte muzică, orice, numai să stea împreună și să țină ispitele la distanță.
În timp ce băieții par să fi luat decizii importante pentru situația cuplurilor lor, fetele abia acum deschid ochii cu adevărat și hotărăsc să se distreze împreună cu ispitele de lângă ele.

Ce vor face fetele și cât de mult le vor lăsa pe ispite să se apropie de ele, telespectatorii vor vedea miercuri seara, de la ora 20.30, la Antena 1, în cea de-a cincea ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”.

INSULA IUBIRII, 25 MAI 2016. Adio, iubire, adio, jurăminte! După apropierea de la “date”, Elena este mai sinceră ca niciodată: „ Îmi doresc să dorm cu Matei”

Dacă până acum l-a plăcut pe Matei doar la modul declarativ, odată eliberată de relația cu Sașa, Elena este hotărâtă să facă totul pentru a începe una cu ispita Matei.

Atracție la cote uriașe! Sașa, întâmpinat de ispita Maria în lenjerie intimă. Focul se aprinde între cei doi!

În timp ce Elena a pus capăt relației cu el, fără ca măcar acesta să știe, pe motiv că a fost bârfită, Sașa își vede de distracțiile lui, asta după ce ispita Maria i-a cam căzut cu tronc.

Ruptură fără suferință?! Elena, liberă să se arunce în brațele lui Matei! “M-am despărțit definitiv de Sașa!”

După ce vede filmulețul în care Sașa le vorbește de rău, atât pe ea, cât și pe mama sa, Elena ia o decizie radicală. Este gata să dea frâu liber oricărei aventuri, iar Matei este cel pe care îl vrea cu tot dinadinsul.

Refuzul ispitei îl scoate din minți! După ce o pierde pe Cătălina, Cristi se aruncă în brațele altei femei

După ce Cătălina a declarat cât se poate de deschis că se simte atrasă de Alin, și nu de Cristi, despre care spune o agasează și o sufocă, ispita se vede nevoită să-l refuze pe cel din urmă, care îi cere un date.

S-au iubit sau nu Roby și ispita? Loredana face acuzații: Imaginile cu iubitul Medanei, în pat altă femeie, sunt trucate

După zece ani de relație, Medana își vede iubitul în pat cu alta femeie! Vestea tulburătoare pe care a primit-o la ceremonia trandafirului o pune pe gânduri pe concurentă, însă alege să cântărească foarte bine lucrurile. Printre ipoteze se numără chiar trucarea imaginilor.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.