INSULA IUBIRII 7 IULIE
Viata bate filmul

INSULA IUBIRII 7 IULIE 2015. Alina, atingeri erotice cu ispita Mihai

INSULA IUBIRII 7 IULIE 2015. Alina si Alex sunt ultimii sositi pe Insula Iubirii. Cei doi tineri vor sa afle daca sunt jumatati perfecte in contextul in care deja au planificat sa se casatoreasca. In acest moment, decizia prezentei in emisiune dar si decizia de a se casatori par doua alegeriu ciudate ale acestui cuplu.

INSULA IUBIRII 7 IULIE 2015. Alina se dovedeste a fi o fata extrem de dezimvolta si ingrijorator este faptul ca acest lucru se intampla in lipsa logodnicului ei. Alina a avut parte de momente relaxante alaturi de…Mihai, una dintre ispitele masculine ale acestei emisiuni.

INSULA IUBIRII 7 IULIE 2015. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere i-au surprins pe Alina si pe Mihai in ipostaze mult prea apropiate, cei doi permitandu-si chiar sa faca glume cu tenta sexuala.

CITESTE SI: INSULA IUBIRII 5 IULIE 2015. Bianca: Fetele din emisiune si-au facut de cap!

INSULA IUBIRII 7 IULIE 2015. Alina a demonstrat un comportament atipic pentru o viitoare mireasa. Tanara a uitat de casatorie si s-a giugiulit cu Mihai. „Nu risti, nu castigi”, a spus tanara, care s-a lasat atinsa in zone intime.

INSULA IUBIRII 7 IULIE 2015. Viitorul ei sot, Alex, in schimb, nu s-a lasat dus de val si spune ca Simona, ispita sa, este ca o buna prietena si nu se simte atras de ea. „Nu simt nimic, suntem prieteni si atat”, a spus acesta.

Articole asemănătoare

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 MARTIE 2016. O fosta sotie a unui patron de studio videochat: Fetele ajung sa faca prostitutie!

Delia Ion

Mirela Boureanu Vaida a facut o schimbare radicala in viata ei

Lucy Ionesco

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 35 REZUMAT, 19 FEBRUARIE 2016. Nuran isi revine dupa accidentul de la conac, Ismail se indragosteste de Efsun

Delia Ion