Social

Intalnire intre sefa ICCJ si Hans Klemm, noul ambasador al SUA la Bucuresti

Președintele ÎCCJ, Livia Stanciu, s-a intalnit cu noul ambasador al SUA, Hans Klemm, caruia i-a prezentat sistemul judiciar din România. Președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ), Livia Stanciu, a făcut joi o prezentare generală a sistemului judiciar din România unei delegații a Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, condusă de noul ambasador, Hans Klemm.

Livia Stanciu a evidențiat importanța respectării independenței Justiției și a reputației profesionale a magistraților, a rolului pe care Justiția îl ocupă în statul de drept, informează un comunicat al ÎCCJ.

În cadrul discuțiilor, președintele ÎCCJ a evidențiat buna colaborare dintre instituțiile plasate la vârful sistemului judiciar, punând un puternic accent pe necesitatea continuării reformelor legislative din România, în special, cele vizând implementarea noilor coduri, precum și continuarea luptei împotriva flagelului corupției, precizează sursa citată.

Din partea Ambasadei SUA a mai participat Debra Hevia, consilier pentru afaceri politice.

Stiri pe aceeasi tema

Taxa de timbru nu va fi introdusa in perioada urmatoare, insa se pregateste o taxa pe principiul „poluatorul plateste”

Ioana Badulescu

Ministerul Educatiei pregateste inlocuirea inspectorilor pe materii cu inspectori pe arii curriculare

Ioana Badulescu

Accident dramatic in Ialomita, dupa ce un TIR a spulberat un microbuz: 10 morti si 7 raniti

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult