Intarzieri pe Aeroportul Otopeni din cauza zapezii, dar nu sunt curse anulate. UPDATE

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 4, 2016 10:53

Intarzieri pe Aeroportul Otopeni din cauza zapezii, dar nu sunt curse anulate. UPDATE

Ninsorile din ultimele ore creaza probleme pe Aeroportul Otopeni. Desi nu sunt curse aeriene anulate pana la ora transmiterii acestei stiri, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) informeaza intr-un comunicat de presa ca se inregistreaza intarzieri la decolare.

Astfel, unele aeronave de pe Aeroportul “Henri Coanda” Bucuresti Otopeni au întarzieri în medie de 30 de minute la decolare, din cauza operaţiunilor de degivrare, dar nicio cursă nu este anulată.

Pe cele două aeroporturi din București, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare şi rafale de vânt care transportă zăpada la sol.

HotWeek.ro iti recomanda si: ALERTA METEO. ANM a emis o noua avertizare potrivit careia ninsorile vor cuprinde intreaga tara in urmatoarele ore

Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul “Henri Coandă” din cauza condiţiilor meteo, dar unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ treizeci de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, întârzieri care punctual pot ajunge la aproximativ o oră, conform sursei citate.

“Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene”, se arată în comunicat.

Informaţii despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” Bucureşti pot fi găsite pe pagina de webwww.bucharestairports.ro.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.