pastă polish
Recomandari

Întreținerea autoturismului cu ajutorul polish-ului auto

Dacă te numeri printre șoferii care își doresc ca întotdeauna autoturismul pe care îl conduc să arate impecabil, atunci cu siguranță că vrei ca exteriorul autoturismului să strălucească. Pentru acest lucru este foarte important să protejezi atât caroseria autoturismului, cât și vopseaua, de factorii externi și de mediu care pot avaria în timp exteriorului autoturismului. Pentru o mai bună îngrijire și întreținere a exteriorului autoturismului tău poți să iei în considerare aplicarea de polish auto. Acest procedeu vizează atât adăugarea unui strat de protecție pentru caroserie, cât și obținerea unui aspect strălucitor al acesteia.

Beneficiile polish-ului auto

Aplicarea polish-ului auto se încadrează în procedeele de întreținere a exteriorului autoturismelor. Prin prisma faptului că orice autoturism are caroseria expusă zi de zi la un număr important de factori externi și factori de mediu, protejarea caroseriei înseamnă prelungirea duratei de viață a autoturismului și un aspect foarte îngrijit la exterior. Factori de mediu precum temperaturile extreme, precipitațiile, vântul care aduce diferite particule de praf și nisip, procesele de îngheț-dezgheț, grindina, poluarea aerului, toate acestea sunt elemente care odată cu trecerea timpului pot conduce la degradarea caroseriei autoturismului.

Polish-ul auto vine cu o serie de beneficii în ceea ce privește protejarea caroseriei autoturismului. Un prim beneficiu este prevenirea apariției ruginii odată cu trecerea timpului și cu utilizarea zilnică a autoturismului. În același timp protejarea vopselei originale a caroseriei este un alt avantaj care merită a fi amintit. Tot în ceea ce privește vopseaua autoturismului, aplicarea unui strat de polish înseamnă inclusiv un luciu mai strălucitor al caroseriei, ceea ce poate face mândru orice șofer. Nu în ultimul rând vorbim despre avantajul de a putea vinde un autoturism la un preț mai bun chiar și după mulți ani de folosire, în condițiile în care ai apelat constant la polish auto pentru mașina ta.

pastă polish

Ce presupune polisharea auto?

Polisharea auto înseamnă îndepărtarea unui strat subțire de lac de pe caroseria autoturismului astfel încât să rămână la suprafață un strat de lac strălucitor și fără imperfecțiuni. Procedeul de polishare a autoturismului se poate realiza pe cont propriu sau într-un atelier specializat. Pentru șoferii care doresc să se ocupe pe cont propriu de acest procedeu, trebuie spus că vorbim despre un procedeu simplu de întreținere a exteriorului autoturismului.

Sunt necesare o serie de accesorii auto pentru polisharea autoturismului, după cum urmează: pastă polish profesională, un smilgher foarte fin, lavetă din microfibre, bureți moi pentru polishat si o bandă de tip scoci din hârtie. La toate acestea se adaugă o mașină profesională pentru polishat. Dacă dorești polisharea unor suprafețe mici ale caroseriei, atunci poți opta pentru a face acest lucru manual. Pentru întreaga caroserie este recomandată utilizarea mașinii profesionale pentru polish.

Pentru șoferii care doresc să efectueze pe cont propriu procedeul de polishare auto, aceștia pot să achiziționeze toate cele necesare din magazinele specializate în accesorii auto. Magazinul online Rollfast pune la dispoziția șoferilor și a deținătorilor de ateliere și service-uri auto o ofertă variată de accesorii auto destinate întreținerii exterioare a autoturismelor, printre care și produse pentru polisharea auto.

Stiri pe aceeasi tema

Stil de design interior minimalist pentru casa ta

Cristiana Petrariu Bota

Ce tratamente există pentru retracția gingivală?

Cristiana Petrariu Bota

Cum te ajuta polisharea masinii

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult