Învață programare și obține primul tău job în numai 8 luni! Bucură-te de susținere de la primul ”Hello” până la angajare

Amânările și căutarea pretextelor nu au sens! Învață programare și obține primul tău job în domeniul IT în doar câteva luni, cu ajutorul mentoratului WellCode. Programul este mai mult decât un curs IT, căci te vei bucura de susținere și ghidare de la primul ”Hello” și până la angajare.

Mentoratul a fost fondat de Petru Trîmbițaș în anul 2017, după modelul companiilor Facebook și Google, din Statele Unite ale Americii. A invata programare WellCode este o șansă unică pe piața din România, deoarece în cadrul acestui mentorat vei beneficia atât de dezvoltare profesională, cât și personală.

Platforma gândită de tânărul clujean funcționează ca o carte interactivă și îți permite să studiezi noțiunile teoretice și să scrii cod în ritmul tău, independent de evoluția celorlalți utilizatori. Cu toate că vei avea oportunitatea de a scrie cod independent, nu vei fi niciodată singur! Mentorii îți vor fi alături la fiecare dificultate întâmpinată și fiecare întrebare a ta va fi auzită, iar pașii îți vor fi îndreptați ușor, dar sigur, către identificarea soluției ideale pentru problema ta.

Fiecare problemă rezolvată pe platformă se va concretiza în pași înainte făcuți în cadrul programului de formare profesională. Vizualizarea în timp real a evoluției tale va avea efecte în plan mental și te va ajuta să te motivezi și să te concentrezi pe atingerea obiectivului final: angajarea ca programator!

A învăța programare nu se rezumă doar la a rezolva problemele de pe platformă. Odată finalizat acest pas, vei avea oportunitatea ca, împreună cu mentorii, să scrii propria aplicație și să realizezi propriul portofoliu de proiecte. Apoi, mentorii te vor ajuta să îți rafinezi abilitățile soft skills și tehnice pentru a trece cu brio de interviu, iar la final să poți striga cu bucurie: ”M-am angajat! Am obținut primul meu job ca IT-ist!

În perioada colaborării sale cu cele două mari companii de IT americane, Petru Trîmbițaș a observat că a ști să scrii cod nu este suficient pentru a cunoaște succesul profesional. Tânărul a conștientizat că reușitele în carieră pot fi condiționate de evenimente colaterale, precum cele din sfera personală. Din acest motiv, inspirat de filosofia Facebook și Google, acesta a ales să integreze în mentorat și un modul de dezvoltare personală, coordonat de coachi.

invata programare

Specialiștii în dezvoltare personală te vor ajuta, în consecință, să îți schimbi mindset-ul cu unul orientat spre succes. Aceștia te vor îndruma către identificarea și conștientizarea emoțiilor și gândurilor negative care te împiedică să te bucuri de o viață profesională de succes. Emoții precum teama de eșec vor fi îndepărtate cu ajutorul unor mecanisme de gestionare sănătoase, astfel încât să devii conștient de atuurile tale și de faptul că o nereușită este doar o cale de a învăța și de a te dezvolta.

Coachii te vor ghida în drumul tău de a învăța programare prin înlocuirea comportamentelor dezadaptative cu unele funcționale, astfel încât toată atenția și energia ta să fie concentrate către atingerea obiectivului final: obținerea primului tău job ca programator. Specialiștii în dezvoltare personală te vor ajuta, așadar, să îți setezi un stil de a trăi sănătos, care înseamnă să dormi suficient și să ai o viață activă. Toate aceste modificări vor contribui la creșterea puterii de concentrare și la dezvoltarea gândirii analitice, esențiale în dezvoltarea oricărui programator.

Fondatorul programului consideră că dorința de a învăța programare poate deveni realitate într-un timp scurt de numai 8 luni, cu condiția să respecți 3 reguli simple:

  • să asculți și să urmezi întru totul sfaturile mentorilor;
  • să dormi 8 ore / noapte;
  • să lucrezi 15 – 20 de ore / săptămână.