Ioan Oltean
Social

Ioan Oltean poate fi retinut si arestat de DNA, au decis deputatii

Deputatul PNL Ioan Oltean poate fi retinut si arestat de Directia Nationala Anticoruptie (DNA), au decis, miercuri, parlamentarii deputati. Ioan Oltean este cercetat in dosarul despagubirilor ilegale. Deputatii au dat unda verde retinerii si arestarii lui Ioan Oltean cu 186 de voturi pentru, 112 impotriva si o abtinere.

In sedinta in care s-a discutat ridicarea imunitatii sale, Ioan Oltean le-a transmis colegilor sai deputati ca solicitarea de arestare preventiva este in conflict cu democratia, statul de drept si justitia, si ca nu doreste sa pledeze nevinovatia sa, ci doar sa probeze netemeinicia cererii DNA.

„Este regretabil ca, după 25 de ani de muncă în politică, după 21 de ani ca membru al Parlamentului României, de aproape 10 ani ca vicepreședinte al Camerei Deputaților, să vin în fața dumneavoastră într-o asemenea postură. Vă cer scuze pentru această stare de fapt”, a spus Ioan Oltean, in plen.

Articole asemănătoare

#Teleormanleaks, documente Rise Project: Tel Drum a investit in vila lui Dragnea din Alexandria. In „mapa rosie” din valiza se afla si „cinci coli A3 cu un proiect faraonic” al unei vile private din Mamaia

Ioana Badulescu

Securitatea Papei in vizita sa in Romania este asigurata de ofiteri cu experienta, care au participat la misiuni ale SPP in teatrele de operatii

Lucy Ionesco

Alunite inofensive vs alunite periculoase. Cand este cazul sa ne ingrijoram?

Delia Ion