Lifestyle

Ioana Gosman, o cunoscuta jurnalista, a murit la doar 42 de ani

Ioana Gosman, o cunoscuta si indragita jurnalista, a murit la varsta de numai 42 de ani. Anuntul privind decesul jurnalistei Ioana Gosman a fost facut pe retelele de socializare de prieteni. Ioana Gosman este din Brasov, insa in ultimii ani locuia in SUA, la New York.

Jurnalista Ioana Gosman a murit in urma unei suferinte cauzate de cancer. Ioana Gosman este din Brasov si a fost una dintre cele mai indragite voci de radio, fiind considerata printre cele mai bune realizatoare de emisiuni de radio.

Ioana Gosman a lucrat pentru mai multe posturi de radio, dar si in televiziune. In urma cu zece ani s-a mutat la New York si in urma cu doar cateva zile fusese la Brasov.

Ioana Gosman era o fire vesela si tonica. Ultima postare pe Facebook a jurnalistei este de sambata. O postare plina de optimism, care nu lasa sa se intrevada nimic din suferinta ce o ducea. Este o postare plina de viata cu un selfie si un comentariu despre soferul de taxi care a intrebat-o de ce zambeste atat de mult. Dumnezeu sa o odihneasca!

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Articole asemănătoare

MASTURBARE FEMEI. Sase sfaturi date de o experta pentru o masturbare cu efecte explozive

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, FINALA 15 MARTIE 2014. Mai multe cupluri din Casa au un viitor incert!

Bogdan

Oana se vrea noul Guru din Mireasa pentru fiul meu

Bogdan