Stiri locale

Ioanel Sinescu, ales rector al UMF Bucuresti

Academicianul Ioanel Sinescu a fost ales rector al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila pentru un nou mandat, informează un comunicat de presă remis de UMF. Ioanel Sinescu si-a exprimat convingerea, dupa rezultatul votului, ca proiectele demarate in mandatul ce tocmai se incheie, dar si cele noi, se vor materializa intr-o ampla dezvoltare a UMF Carol Davila din Bucuresti.

In al doilea tur al alegerilor pentru funcția de rector, dintr-un număr de 1.547 de alegători înscriși pe listele de vot s-au prezentat la urne 1.041.

S-au înregistrat 1.008 voturi valabil exprimate, dintre care 758 pentru academician Ioanel Sinescu. Contracandidatul său a fost conferențiarul Laurențiu Belușică

„Este un moment extrem de important în evoluția Universității de Medicină și Farmacie ‘Carol Davila’ , fapt determinat de dorința continuității, manifestată prin vot de către comunitatea noastră universitară. Acest vot liber exprimat mă onorează și în același timp mă obligă în a permanentiza prestigiul și recunoașterea academică a universității. Totodată, am convingerea că proiectele demarate în mandatul ce tocmai se încheie, dar și cele pe care le vom demara în următorii 4 ani se vor materializa într-o amplă dezvoltare a UMF ‘Carol Davila’, în primul rând din punct de vedere educațional, al cercetării științifice medicale, dar și administrativ”, a declarat rectorul UMF, Ioanel Sinescu.

Stiri pe aceeasi tema

O politista din Constanta s-a stins fulgerator din viata

Teodora Badescu

Primarul Capitalei a anuntat ca Bucurestiul va avea sase cartiere noi de locuinte

Delia Ion

Bilete de tratament pentru pensionarii din Constanta in statiuni precum Amara, Geoagiu sau Sarata Monteoru

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult