Stiri locale

Ioanel Sinescu, ales rector al UMF Bucuresti

Academicianul Ioanel Sinescu a fost ales rector al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila pentru un nou mandat, informează un comunicat de presă remis de UMF. Ioanel Sinescu si-a exprimat convingerea, dupa rezultatul votului, ca proiectele demarate in mandatul ce tocmai se incheie, dar si cele noi, se vor materializa intr-o ampla dezvoltare a UMF Carol Davila din Bucuresti.

In al doilea tur al alegerilor pentru funcția de rector, dintr-un număr de 1.547 de alegători înscriși pe listele de vot s-au prezentat la urne 1.041.

S-au înregistrat 1.008 voturi valabil exprimate, dintre care 758 pentru academician Ioanel Sinescu. Contracandidatul său a fost conferențiarul Laurențiu Belușică

„Este un moment extrem de important în evoluția Universității de Medicină și Farmacie ‘Carol Davila’ , fapt determinat de dorința continuității, manifestată prin vot de către comunitatea noastră universitară. Acest vot liber exprimat mă onorează și în același timp mă obligă în a permanentiza prestigiul și recunoașterea academică a universității. Totodată, am convingerea că proiectele demarate în mandatul ce tocmai se încheie, dar și cele pe care le vom demara în următorii 4 ani se vor materializa într-o amplă dezvoltare a UMF ‘Carol Davila’, în primul rând din punct de vedere educațional, al cercetării științifice medicale, dar și administrativ”, a declarat rectorul UMF, Ioanel Sinescu.

Stiri pe aceeasi tema

Cornel Vasile, seful Garzii de Mediu din Ialomita, pus sub control judiciar

Cristiana Petrariu Bota

Un caine care agoniza pe lac a fost salvat de pompierii din Timisoara. A fost botezat Max

Cristiana Petrariu Bota

Primarul din Navodari ar fi taiat cablul TV din oras ca sa nu se vada un reportaj Antena 3 despre Tabara din Navodari

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult