O altfel de Prima Doamna, eliberata de complexul Elena Ceausescu
Politica

Iohannis a pierdut o casa in centrul municipiului Sibiu, dupa ce Curtea de Apel i-a respins contestatia

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au pierdut definitiv o casa in centrul municipiului Sibiu, dupa ce Curtea de Apel Pitesti le-a respins, miercuri, contestatia in anulare la decizia Curtii de Apel Brasov. Reactia presedintelui la aceasta decizie o puteri citi mai jos.

Potrivit deciziei data de Curtea de Apel, sotii Iohannis trebuie sa achite cheltuieli de judecata catre mai multi dintre intimatii din proces.

”Respinge contestatia in anulare. Obliga contestatorii la plata cheltuielilor de judecata in suma de 1.700 lei catre intimata Antonescu Elisabeta si 1.700 lei catre intimatii Oarga Ioan, Oarga Ioan Adrian, Oarga Steluta Ancuta. Irevocabila. Pronuntata in sedinta publica azi 22.02.2017”, este solutia Curtii de Apel Pitesti.

Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, a declarat, dupa pronuntarea deciziei, ca presedintele Klaus Iohannis respecta deciziile instantelor de judecata si s-a conformat deciziei instantei inca din noiembrie 2015.

Stiri pe aceeasi tema

Petre Roman da Parlamentul in judecata

Cristiana Petrariu Bota

Liviu Dragnea: Mitingul antiguvernamental din 10 august din Piata Victoriei a fost o tentativa de lovitura de stat. Multinationalele finanteaza miscarile de strada

Ioana Badulescu

Basescu il acuza pe Tiberiu Nitu ca a transformat Parchetul General intr-un instrument de lupta impotriva sa

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult