Politica

Iohannis a propus la Consiliul European ca centrele de triere a migrantilor sa nu fie exclusiv ale tarilor gazda

Presedintele Klaus Iohannis a propus la reuniunea extraordinara a Consiliului European ca centrele de triere a migrantilor sa fie europene, nu exclusiv ale tarilor gazda. Inceputa aseara la ora 18.00, reuniunea de la Bruxelles s-a prelungit dupa miezul noptii, iar presedintele Iohannis a plecat de la Consiliul European inainte de finalizarea reuniunii. 

Presedintele Romaniei a facut o declaratie de presa in jurul orei 1 noaptea in care a prezentat pozitia exprimata in Consiliul European.

Refugiatii, mesaj pentru Europa: Lumea de maine va fi alta! Despre viitor, in cealalta jumatate a planetei

SUMMIT EXTRAORDINAR UE LA BRUXELLES. Prapastia intre estul si vestul Europei se adanceste, raspandacii urii se inmultesc intr-un Occident crestin

Astfel, Klaus Iohannis a propus ca centrele de triere a migrantilor sa fie europene, nu exclusiv ale tarilor gazda, ceea ce a fost bine apreciat in cadrul reuniunii , idee preluata si de alti sefi de stat.

Iohannis a precizat ca a fost nevoit sa plece, scuzandu-se fata de colegi, inainte de finalizarea comunicatului reuniunii deoarece are un drum lung pana in SUA unde in 24 septembrie are programate intalniri.

Stiri pe aceeasi tema

Iohannis i-a decorat pe Radu Jude, Cristian Mendal si Ioan Piso de Ziua Culturii Nationale

Cristiana Petrariu Bota

Premierul Ponta se intoarce de urgenta in Romania din Mexic, dupa explozia din clubul Colectiv din Bucuresti

Cristiana Petrariu Bota

Lucian Isar, iubitul Alinei Gorghiu, ataca noul PNL

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult