Iohannis: Dragnea nu mai reprezinta pentru mine un partener de discutie altfel decat institutional

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu mai 4, 2018 20:38

Iohannis: Dragnea nu mai reprezinta pentru mine un partener de discutie altfel decat institutional

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit vineri, la Ruse, despre situatia din politica interna, relatia cu Guvernul, dar si cu presedintele PSD Liviu Dragnea. Iohannis a declarat ca Liviu Dragnea nu mai reprezinta un partener de discutie altfel decat institutuional, datorita comportamentului sau din ultima perioada.

Intrebat de jurnalisti cum comenteaza anuntul de joi al liderului social-democrat ca atat el, cat si Viorica Dancila vor participa la receptia de la Cotroceni de Ziua Europei, Iohannis a spus ca sunt bine-veniti, ca de aceea i-a si invitat, dar ca nu vede posibilitatea de a avea orice alt fel de comunicare cu cei doi decat strict institutionala.

“Din moment ce i-am invitat, sigur, sunt bine-veniti. Discutia institutionala… hai sa nu confundam lucrurile. Noi nu ne intalnim ca suntem prieteni sau ne simpatizam. Ne intalnim cand discutiile institutionale trebuie sa aiba loc. Nu putem sa nu vorbim, nu putem sa nu conducem Romania.

Discutiile care vor avea loc intre mine si Guvern sau reprezentanti ai Parlamanetului vor fi discutii institutionale. Alte discutii, de informare sau de armonizare, nu vor mai exista. Dragnea, prin felul in care a procedat in ultima vreme, nu mai reprezinta pentru mine un partener de discutie altfel decat institutional”, a spus Klaus Iohannis.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.