Iohannis, in pragul demisiei din cauza unui dosar pe numele sotiei sale, Carmen Iohannis! Afirmatia ii apartine lui Sebastian Ghita

Bogdan
By Bogdan martie 30, 2016 13:42

Iohannis, in pragul demisiei din cauza unui dosar pe numele sotiei sale, Carmen Iohannis! Afirmatia ii apartine lui Sebastian Ghita

Presedintele Klaus Iohannis ar fi in pragul demisiei din cauza unui dosar penal. Declaratia bomba a fost facuta de Sebastian Ghita, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor. Potrivit lui Ghita, Iohannis este in pragul demisiei din cauza unui dosar penal care ar avea-o in vizor pe sotia sa, Carmen Iohannis.

“Presedintele Klaus Iohannis este in pragul demisiei din cauza unui dosar penal pe care il are sotia sa. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, e amenintat cu dosare penale. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, are doua dosare penale.

Toti liderii de partid au dosare penale. Fosti ministri au dosare penale. Presedintele Klaus Iohannis tace. Tariceanu spune doar parti e adevar. Zgonea tace. Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, tace. Fostul premier, Victor Ponta, plecat in exil, tace”, a declarat Sebastian Ghita.

“Sunt acuzat ca as fi promis procurorului functii in viitor pentru a afla informatii dintr-un dosar facilitand o intalnire cu Ponta. Intalnirea la care nu am participat a avut loc la un an dupa ce dosarul a fost trimis in instanta”, a mai spus Ghita.

Amintim ca plenul Camerei Deputatilor dezbate si voteaza miercuri cererea procurorilor DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului Sebastian Ghita, cercetat pentru dare de mita, santaj, folosire de informatii care nu sunt destinate publicitatii sau cumparare de influenta. Votul final va fi secret, cu bile.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.