5.3 C
România
29 noiembrie 2021
Iohannis organizeaza negocieri in incercarea de a media conflictul dintre BNR si Guvern: S-a mers cam departe. Politicile fiscale ale guvernantilor au dus la la cresterea dobanzilor
Politica

Iohannis, la lansarea Ford EcoSport: Fabrica Ford este un bun exemplu de dezvoltare intre mediul local si administratie

Președintele Klaus Iohannis a felicitat compania Ford în discursul pe care l-a ținut la lansarea noului model Ford EcoSport de la Craiova si a subliniat ca fabrica Ford este un bun exemplu de dezvoltare intre mediul local si administratie.

Totodata, seful statului a mentionat ca infrastructura de transport trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern, pentru ca romanii sa poata calatori eficient si in siguranta.

„Vă felicit pentru tot ce ați realizat până acum și doresc mult succes companiei Ford aici în Caroiva (..) Întotdeauna proiectele valoroase ajung să iasă la suprafață. Și proiectul de succes al României ar trebuie să arate la fel, întemeiat pe cultura valorii în economie, în administrație, în școală și nu doar în anumite domenii ci ar să fie la fie permanent în viața de zi cu zi. Am susținut mereu necesitatea de a exista un dialog constructiv cu autoritățle locale sau centrale. Soluțiile bune au nevoie de un cadru participativ și inclusiv. Fabrica Ford este un bun exemplu de dezvoltare locală între mediul local și administratie” a declarat președintele Iohannis.

„Infrastructura de transport trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern (…) pentru ca romanii sa poata calatori eficient si in siguranta, iar dezvoltarea Romaniei sa se aseze pe baze solide si sanatoase”, a afirmat joi presedintele Klaus Iohannis la uzina Ford din Craiova, la lansarea noului model Ford EcoSport.

„Ma bucur ca il avem aici pe premierul Tudose. In discutiile de aici am atins aceste subiecte si am primit toate promisiunile necesare”, a adaugat Klaus Iohannis.

La randul sau, premierul Mihai Tudose a afirmat, in discursul sustinut la uzina Ford, ca, in ceea ce priveste infrastructura „care leaga Craiova de restul lumii”, „nu mai suntem la stadiul de promisiuni, suntem in grafic”.

Referindu-se la uzina Ford din Craiova, seful statului a mai afirmat ca „Asa ar trebui sa arate proiectul de succes al Romaniei, intemeiat pe cultura valorii. Nu doar in anumite domenii, ci in viata de zi cu zi.”

Stiri pe aceeasi tema

Decizia in cazul lui Gabriel Oprea, pe masa parlamentarilor

Cristiana Petrariu Bota

Acte normative adoptate in sedinta de Guvern din 2 septembrie 2015

Cristiana Petrariu Bota

Andrei Gerea: Alina Gorghiu profita de pe urma muncitorilor unor companii

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult