-5.4 C
România
3 decembrie 2020
Consultari Cotroceni
Politica

Iohannis nu s-a intors din America si nu va participa la sedinta CSM

Presedintele Klaus Iohannis nu va participa, miercuri, la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Iohannis nu va prezida sedinta CSM, deoarece inca se afla in vacanta in Statele Unite impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis.

Locul lui Klaus Iohannis la sedinta CSM va fi luat de Simina Tanasescu, consilier prezidential de stat, coordonator al Departamentului Constitutional-Legislativ.

Plenul CSM se reuneste miercuri pentru a-si alege noua conducere, pentru functia de presedinte candidand judecatorul Mircea Aron, iar pentru cea de vicepresedinte procurorul Luminita Palade.

Pe ordinea de zi a sedintei plenului CSM se afla si prezentarea raportului de activitate al institutiei pe anul 2015 in mandatul judecatorului Marius Tudose – presedinte si al procurorului Bogdan Gabor – vicepresedinte.

Stiri pe aceeasi tema

KLAUS IOHANNIS este noul presedinte ales al Romaniei. Rezultate BEC

Cristiana Petrariu Bota

Augustin Zegrean, fost presedinte al CCR: Nu se poate sa nu fi vazut nimeni confuzia cu numele lui Augustin Lazar. Acesta ar face bine daca s-ar adresa justitiei

Ioana Badulescu

Monica Iacob Ritzi a fost condamnata la 5 ani de inchisoare

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult