Iohannis: Sunt impresionat de drumul pe care il fac tinerii de la Chisinau la Bucuresti

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iulie 12, 2015 12:26

Iohannis: Sunt impresionat de drumul pe care il fac tinerii de la Chisinau la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat foarte impresionat de drumul pe care il fac tinerii de la Chisinau la Bucuresti, precizand ca prin gestul lor, au dovedit ca “drumul nostru are o destinatie comuna”, aceea de a fi impreuna in Europa. Iohannis s-a referit la cei circa 1.000 de tineri care au pornit, in 5 iulie, din Chisinau spre Bucuresti, dupa Marea Adunare Nationala, mergand pe jos intr-o incercare de a reface “Marsul lui Stefan cel Mare”.

“Sunt foarte impresionat de drumul pe care il fac tinerii de la Chisinau la Bucuresti. Din pacate, nu voi fi in tara si nu ii pot intampina la Palatul Cotroceni, dar fiti convinsi ca mi-ar fi facut o reala placere”, a scris, duminica, pe Facebook, presedintele Klaus Iohannis.

“Prin gestul lor temerar, ei au dovedit, cu toata forta unei generatii care se simte profund europeana, ca drumul nostru are o destinatie comuna. Vom dovedi tuturor ca, oricat de mult efort va trebui sa depunem si oricat va dura, ne vom implini visul de a fi impreuna in Europa. Sunt convins ca oamenii de pe cele doua maluri ale Prutului se vor regasi intr-o buna zi nu doar in Uniune, ci si in comuniune. Va multumesc pentru efortul vostru!”, a mai scris seful statului.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.