-0.2 C
România
27 octombrie 2021
Iolanda Balas, in memoriam! Elisabeta Lipa: S-a dus ca un fulger, nu pot sa cred!
Sport

Iolanda Balas, in memoriam! Elisabeta Lipa: S-a dus ca un fulger, nu pot sa cred!

Ministrul Tineretului si Sportului, Elisabeta Lipa, s-a declarat profund indurerata de moartea fostei mare sportive Iolanda Balas. Intr-o interventie telefonica la B1 TV, Elisabeta Lipa a declarat ca nu-i vine sa creada ca Iolanda Balas a murit, desi a recunoscut ca stia ca aceasta suferea de unele afectiuni.

„Imi este atat de greu sa vorbesc la trecut de doamna Iolanda Balas. O femeie luptatoare, care a reusit sa faca atatea lucruri. Avea o vorba buna pentru toti sportivii, sa-i incurajeze, sa-i mobilizeze, sa-i determine sa inteleaga cat de frumoasa si grea este performanta. Era mai bolnavioara in ultima perioada, dar nu spunea nimeni ca se va duce atat de repede dintre noi”, a spus Elisabeta Lipa.

„S-a dus ca un fulger, nu pot sa cred. Ce este mai dureros este ca au plecat foarte multe nume din sportul romanesc”, a adaugat Elisabeta Lipa, ministrul Tineretului si Sportului.

A murit Iolanda Balas, fosta mare glorie a anilor ’60

Iolanda Balaș Soter, fosta mare campioană și președinte al Federației Române de Atletism, a murit astăzi, la vârsta de 79 de ani. Iolanda Balaș, una dintre cele mai mari sportive ale României, a fost dublă campioană olimpică, la Roma 1960 și Tokyo 1964, la proba de săritură în înalțime.

Sportiva a fost prima campioană olimpică a României și a stabilit 14 recorduri mondiale! A reușit în carieră o serie de 105 concursuri consecutive câștigate, performanță unică în lume!

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 21 IANUARIE 2015. Mare derby la Barcelona, in Cupa Regelui

Bogdan

ROMANIA – GRECIA: Piturca a convocat 15 stranieri si 10 jucatori din campionatul intern

Bogdan

BILETUL ZILEI 9 IANUARIE 2015. Toti ochii atintiti spre Franta!

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult