Viata bate filmul

ION BARBU IN FINALA ROMANII AU TALENT, 12 IUNIE 2015: Lacrimi de inger pe scena Romanii au Talent

ION BARBU IN FINALA ROMANII AU TALENT, 12 IUNIE 2015. Ion Barbu a fost concurentul care a lasat juriul fara cuvinte in FINALA ROMANII AU TALENT DE VINERI, 12 IUNIE 2015. Juriul concursului de talente de la Pro TV s-a ridicat in picioare si a aplaudat emotionat in picioare prestatia lui ION BARBU, care a cantat piesa Maria Gratia Plena.

ION BARBU IN FINALA ROMANII AU TALENT, 12 IUNIE 2015. Dupa numarul lui Ion Barbu din FINALA ROMANII AU TALENT 2015, Andra a declarat vizibil emotionata ca ramas fara respiratie: „M-ai facut sa realizez ca esti omul care m-a surprins cel mai mult in toate aceste sezoane. La un moment datr am inchis ochii si mi s-a parut ca imi canta un inger”.

ION BARBU IN FINALA ROMANII AU TALENT, 12 IUNIE 2015. Dupa ce Andra i-a marturisit cata emotie i-a transmis cu numarul lui din finala, Ion Barbu a inceput sa planga, iar Mihaela Radulescu a mers pe scena si i-a sters lacrimile cu un servetel.

ION BARBU, CASTIGATOR ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5 din 12 IUNIE 2015? COTE PARIURI ROMANII AU TALENT

Castigator surpriza in finala Romanii au Talent

Bebe i-a spus la randul sau: „Tot ce ai cantat am avut impresia ca afos scris pentru tine special. Tu nu canti, tu plutesti printre versuri, le mangai. Te apropii de geniu direct.”

ION BARBU, INAINTE DE FINALA ROMANII AU TALENT 2015: Daca muncesti, reusesti!

Ion Barbu a schimbat in finala ROMANII AU TALENT stilul muzical cu care ne-a obisnuit, si a cantat opera. Inainte de marea FINALA ROMANII AU TALENT, ION BARBU a declarat ca daca muncesti, este imposibil sa nu reusesti.

„Cred doar in ceea ce e posibil. Daca muncesti, reusesti. Daca nu, nu. Trebuie sa depui foarte mult efort in tot ceea ce faci. De fiecare data, inainte sa intru pe scena, imi fac cruce”, a dezvaluit Ion Barbu, cu putin inainte de marea finala.

Ion Barbu era dat drept favorit pentru castigarea marelui titlu al finalei ROMANII AU TALENT 2015.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5 din 12 IUNIE 2015. FINALA ROMANII AU TALENT 2015: Marele titlu ROMANII AU TALENT a fost castigat, pana acum, de trei romani talentati. In prima editie a show-ului, in anul 2011, Adrian Tutu i-a emotionat cel mai mult pe romani cu versurile sale. In 2012, Cristian Gog a uimit publicul si a plecat acasa cu 120.000 de euro, iar in 2013 Bruno Iacobet si cainii sai au castigat marele premiu.

Grupul de tenori Brio Sonores a castigat, in 2014, cea de-a patra editie a show-ului ROMANII AU TALENT. Intr-un interviu pentru Stirile Protv, cei 8 tenori din Moldova marturiseau ca traiesc o adevarata minune.

Articole asemănătoare

BILETUL ZILEI 18 MARTIE 2016. Campionatele din Europa intra in linie dreapta dar avemsi partide de tenis interesante

Delia Ion

YEVA SHIYANOVA IN FINALA ROMANII AU TALENT, 12 IUNIE 2015. Dans senzual in finala Romanii au Talent

Lucy Ionesco

MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 6. Radu si Andreea au dat peste cap toate previziunile pesimiste

Delia Ion