Ion Cristoiu, despre trecutul si viitorul lui Traian Basescu
Politica

Ion Cristoiu considera ca Guvernul Grindeanu este marioneta lui Klaus Iohannis, de al carui dezastru va raspunde PSD

Editorialistul Ion Cristoiu considera ca presedintele Klaus Iohannis are din nou propriul sau Guvern, chiar daca PSD si ALDE au castigat alegerile parlamentare. „Electoratul a mers la urne pentru a da un vot Guvernului PSD-ALDE? Nu. A mers la urne pentru a da un vot noului Guvern al Meu al lui Klaus Iohannis”, sustine Cristoiu intr-un comentariu pe blogul sau.

Ion Cristoiu mai subliniaza ca este totusi o deosebire intre „Guvernul Meu Dacian Ciolos” si „Guvernul Meu Sorin Grindeanu”. Daca in cazul Guvernului Dacian Ciolos, de dezastrul Superpremierului Klaus Iohannis a raspuns chiar Klaus Iohannis, in cazul noului Guvern al Meu Grindeanu, de dezastru va raspunde PSD, considera Cristoiu.

„Mirosind ca liderii PSD si ALDE se scapa de ei la gandul unei crize politice, alimentate de Servicii (…), Klaus Iohannis tine sa arate natiunii ca el este Jupanul, chiar daca PSD si ALDE au castigat parlamentarele.”, a scris Ion Cristoiu pe blog-ul sau.

„Ca presedintele vrea sa fie Superpremier si pentru Guvernul PSD-ALDE nu e nici o problema. Klaus Iohannis vrea multe. Problema e ca Sorin Grindeanu n-avea obligatia sa mearga la Cotroceni si sa dea socoteala lui Klaus Iohannis.

Mai rau decat Emil Boc in raport cu Traian Basescu. Mai rau decat Dacian Ciolos in raport cu Klaus Iohannis.

Guvernul Dacian Ciolos a cazut tocmai pentru c-a fost Guvernul Meu al lui Klaus Iohannis. Nu-i nimic. I-a luat locul un alt Guvernul Meu: Cel condus de Sorin Grindeanu.

Electoratul a mers la urne pentru a da un vot Guvernului PSD-ALDE? Nu. A mers la urne pentru a da un vot noului Guvern al Meu al lui Klaus Iohannis. E totusi o deosebie de Guvernul Meu Dacian Ciolos. In cazul Guvernului Dacian Ciolos, de dezastrul Superpremierului Klaus Iohannis a raspuns chiar Klaus Iohannis. In cazul noului Guvern al Meu, de dezastru raspunde insa PSD”, mai scrie jurnalistul.

Articole asemănătoare

Proiect de lege: Pensii speciale si reducerea varstei de pensionare pentru primari

Lucy Ionesco

Guvernul a demis mai multi prefecti, o noua etapa de demiteri va urma saptamana viitoare

Lucy Ionesco

Dacian Ciolos este propunerea PNL pentru functia de premier dupa alegerile parlamentare

Bogdan