Ion Cristoiu: Pentru a fi la moda, multi jurnalisti si politicieni au preluat mesajul JE SUIS CHARLIE
Politica

Ion Cristoiu: Gruparea lui George Maior a fost din tabara lui Victor Ponta. Din ea au facut parte Gabriel Oprea si Elena Udrea

Ion Cristoiu dezbate repercusiunile scandalului în care este târât Gabriel Oprea după accidentul polițistului Bogdan Giginea. „Gruparea lui George Maior a fost din tabăra lui Victor Ponta. Din această tabără au mai făcut parte: Gabriel Oprea, Elena Udrea, Alina Bica, Horia Georgescu”, sustine Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu dezvăluie pe blogul sau cum SRI s-a împărțit în două în bătălia electorală, dar și cum unele persoane cu funcții importante în partidele politice sau în instituții ale statului sunt acuzate de diferite lucruri fiindcă fac partea din gruparea adversă.

“Elena Udrea a fost alintata Sistemului. Nu numai că a fost martoră entuziastă, dar a și participat la executarea de către Sistemul făurit de Traian Băsescu a dușmanilor lui Traian Băsescu.

După plecarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni, i-a venit și ei rîndul. Foștii ei tovarăși de mese, de nunți și botezuri, de aniversări ale Tovarășului, dar mai ales de ticăloșii, pentru a supraviețui după schimbarea de regim de la Cotroceni, au vîrît-o pe ea la moara arestărilor preventive și a terfelirii de către Divizia Presă a Binomului.

Cîtă vreme Elena Udrea era tîrîtă în cătușe în piața publică, un alt stîlp al Sistemului – Gabriel Oprea – se bucura că el nu numai că a supraviețuit schimbării de regim, dar mai mult poate urmări, din loja puternicilor zilei, executarea fostei sale tovarășe de Sistem.

A venit rîndul, iată, și lui Gabriel Oprea. Un fapt pentru care ar fi trebuit să primească doar o palmă a declanșat o campanie mediatică prin care se cere arderea sa pe rug”.

Ion Cristoiu susține faptul că împărțirea SRI în două are consecințe grave pentru persoanle care se află în grupul advers a celui câștigător.

„Gruparea lui George Maior și Gruparea lui Florian Coldea.

Gruparea lui George Maior a fost din tabăra lui Victor Ponta. Din această tabără au mai făcut parte: Gabriel Oprea, Elena Udrea, Alina Bica, Horia Georgescu.

Gruparea lui Florian Coldea a fost din tabăra lui Klaus Iohannis. Din această tabără au mai făcut parte: Codruța Kovesi, Livia Stanciu, președinta ÎCCJ, Vasile Blaga, Alina Gorghiu.”

Iar după ce Klau Iohannis a devenit președinte, rezultate au fost dezastruoase pentru gruparea lui George Maior.

„Elena Udrea, Horia Georgescu, Alina Bica – la pușcărie!
George Maior – constrîns să demisioneze!
Gabriel Oprea – pe cale să fie arestat preventiv!
Florian Coldea, Codruța Kovesi, Livia Stanciu – pe cai mari, arestează pe cine vor ovarele lor și ocolesc sfidător pe Vasile Blaga și pe liderii PDL care au fost de partea lor.

Dacă Gabriel Oprea a fost în tabăra lui George Maior, de ce abia acum execuția? Răspunsul e simplu.
Gabriel Oprea s-a pus la dispoziția Învingătorilor după pierderea partidei.”

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Stiri pe aceeasi tema

Timmermans in PE: Ultimele evolutii din Romania sunt ingrijoratoare. Lucrurile merg inapoi si poate fi daunator pentru locul Romaniei in UE

Ioana Badulescu

Iohannis amana numirea noilor ministri propusi de PSD pentru luna decembrie: PSD e deja la al treilea guvern in nici doi ani, asa nu putem continua

Ioana Badulescu

ALDE i-a retras sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu si asteapta un nou guvern PSD-ALDE

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult