Ion Iliescu
Breaking News

Ion Iliescu implineste 85 de ani. Fostul presedinte isi petrece ziua de nastere in familie

Fostul presedinte Ion Iliescu implineste, marti, varsta de 85 de ani. Masini pline cu flori au ajuns inca de la primele ore ale diminetii la locuinta lui Ion Iliescu din cartierul Primaverii. Prima parte a zilei a ales sa si-o petreaca in familie, insa spre seara este asteptat la un concert la Ateneul Roman, organizat in fiecare an pe 3 martie in cinstea fostului presedinte.

Fostul presedinte implineste astazi 85 de ani. Multi dintre cei care l-au vizitat i-au adus buchete de trandafiri rosii. Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat a ales sa-si petreaca ziua de nastere in familie, alaturi de sotia sa, Nina.

Cu ocazia aniversarilor lui anterioare, Ion Iliescu primea numeroase vizite ale prietenilor si apropiatilor la biroul sau din Capitala.

Te-ar putea interesa si: Despre trecutul si viitorul lui Traian Basescu

Ion Iliescu este asteptat, in aceasta seara, la Ateneul Roman, acolo unde va avea loc un concert de muzica clasica.

Fostul presedinte a primit zeci de mesaje de felicitare si de la internauti. Iata doar cateva dintre ele:

„LA MULTI ANI ! SANATATE SI PUTERE!”, a scris Mariana din Cluj.

„LA MULTI ANI! CU SANATATE SI BUCURI AM DESCHIS UN DRUM IN DEC 89 IMPREUNA NE-AM PLANS MORTI AM INVATAT PRIMELE LECTII DE DEMOCRATIE. SANATATE MULTA”, a scris Adrian.

Foto: psnews.ro

Articole asemănătoare

Vremea se raceste brusc in toata tara, meteorologii au anuntat ninsori si viscol

Lucy Ionesco

Noi masuri de relaxare de la 15 iunie. Isi reiau activitatea casele de pariuri, Loteria, jocurile de noroc, insa restaurantele si cinematografele raman inchise

Lucy Ionesco

Bilantul cazurilor de coronavirus, crestere exploziva in Europa. Spania, Germania si Marea Britanie au introdus noi restrictii

Lucy Ionesco