-3.8 C
România
21 ianuarie 2022
Ionel Palar, deputat PNL
Comunicate

Ionel Palar, deputat PNL: Palatul Victoria nu e o scoala in care activul PSD sa invete sa guverneze

Comunicat de presa de la Ionel Palar, deputat PNL, intitulat „Guvernul condus de Victor Ponta își dovedește în fiecare zi ineficiența și nocivitatea”: După ce a blocat votul românilor cu bună-știință, în speranța că va reuși să se înscăuneze la Palatul Cotroceni prin fraudă, după ce le-a promis românilor în campania electorală o serie de măsuri sociale fără nicio acoperire economică, după ce și-a bătut joc de copiii României ducând în derizoriu actul educațional prin lipsa manualelor școlare, după ce a utilizat în mod fraudulos în campanie toate mijloacele guvernamentale și ale aparatului de stat – și lista ar putea continua, Victor Ponta pare mai derutat și mai lipsit de eficiență ca oricând.

Victor Ponta conduce un Guvern în care propriii miniștri se contrazic de la o zi la alta, în care unii miniștri iau decizii pe care alții din propriul partid le contestă.

Ministrul delegat pentru Buget, Darius Vâlcov, a anunțat, la începutul săptămânii, că în proiectul de buget pe 2015 este propusă scăderea TVA de la 24% la 9% la produsele bio, arătând că în buget „mai sunt și alte surprize extrem de plăcute”. „Ținem foarte mult, domnul prim-ministru ține foarte mult ca măcar la produsele bio să aibă loc această scădere, măcar de la 1 ianuarie, a TVA de la 24% la 9% și vor fi și multe alte măsuri pe care le putem adopta, dar le discutăm cu FMI”, spunea Vâlcov cu hotărâre.

Însă, la doar două zile de la anunțul triumfalist al ministrului Vâlcov, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, îl contrazice, răspunzând unei întrebări adresate de un senator PSD privind reducerea prognozată că, potrivit unei Directive a Comisiei Europene, cota de TVA la toate produsele alimentare nu se poate reduce sub 15% până în 31 decembrie 2015.

Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, spune că a transmis un „ultim avertisment” biroului său de presă, pentru difuzarea unui document pe care, de altfel, și-l asumă. Este vorba despre poziția departamentului pe care îl conduce în privința redevențelor la petrol și gaze.

La rândul său, Ministrul Energiei dă în judecată doi parlamentari, unul chiar din PSD, deci de la guvernare. Preşedintele Comisiei pentru Industrii, Iulian Iancu, l-a acuzat pe ministru că a minţit în Parlament. Acum, e dat în judecată pentru calomnie.

Românii s-au săturat! Românii s-au săturat de minciună, de ineficiență, de corupție, de sărăcie! Votul din 16 noiembrie dovedește acest fapt.

Românii nu au nevoie de dezbateri contradictorii între miniștri – expresie a habarnismului guvernamental. Atacurile între reprezentanții Puterii nu reprezintă o demonstrație a libertății de exprimare, ci lipsa de strategie, de viziune și, nu în ultimul rând, arată că, la doi ani de la preluarea puterii, PSD este în continuare inutil. Palatul Victoria nu e o școală în care activul PSD să învețe să guverneze.

PSD a picat testul guvernării. Victor Ponta trebuie să plece acasă! România trebuie guvernată eficient!

Ionel Palăr – Deputat PNL

Stiri pe aceeasi tema

Lista afectiunilor care permit prezentarea direct la medicul de specialitate din ambulatoriu, fara bilet de trimitere

Ioana Badulescu

ALDE face apel la gasirea cat mai urgenta de solutii pentru salvarea TVR

Cristiana Petrariu Bota

ONG EXPO, organizat de Clubul Francofon de Afaceri din Cluj, se va desfasura pe 24 martie la Casa Matei Corvin

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult