Ionela Prodan a murit. Anamaria Prodan a facut anuntul pe Facebook: Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor!
Viata bate filmul

Ionela Prodan, in stare extrem de grava la Spitalul Elias. Familia: Nu credem ca va trece de aceasta noapte, semnele vitale sunt minime

Ionela Prodan se afla in stare extrem de grava la Spitalul Elias, familia cantaretei de muzica populara precizand ca semnele vitale sunt minime, existand posibilitatea sa nu treaca de aceasta noapte. Potrivit evz.ro, Ionela Prodan sufera de un cancer galopant, iar tratamentul administrat i-a provocat o serie de atacuri cerebrale care au avut nevoie de interventia la limita a cadrelor medicale. 

Ionela Prodan suferă de mai mulți ani de probleme cardiace, iar acum, la 70 de ani, a fost diagnosticată cu un cancer galopant situat la pancreas și care s-a metastazat în tot corpul. Boala nu a răspuns la tratament, dimpotrivă!, medicația i-a provocat și o succesiune de atacuri cerebrale care au necesitat intervenția rapidă a medicilor.

Ionela Prodan se afla internata la spitalul Elias din Capitala, iar alaturi de ea sunt copii si nepotii. Anamaria Prodan a stat in permanenta alaturi de mama ei, care a fost diagnosticata cu un cancer galopant situat la pancreas si care s-a metastazat in tot corpul.

”Nu credem că va trece de această noapte. Starea este extrem de gravă, semnele vitale sunt minime. Doctorii au făcut tot ce au putut şi acum totul ţine de organismul doamnei Prodan”, spunea familia Ionelei Prodan, sambata seara.

Anamaria Prodan a incercat sa ascunda suferinta mamei sale, pentru a-i proteja pe copii. Se pare ca Ionela Prodan este perfect constineta de starea in care se afla si, mai mult decat atat, s-ar fi asigurat ca averea este impartita asa cum si-ar fi dorit, intre cele doua fiice ale sale si le-a comunicat si ultimele sale dorinte.

 

Articole asemănătoare

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2016. Barem MATEMATICA. Rezolvare subiecte Matematica la Evaluare Nationala

Lucy Ionesco

MARA PRUNA, ROMANII AU TALENT 18 MARTIE 2016. S-a vindecat de autism prin muzica! Smiley a invitat-o in studioul HaHaHa Production

Lucy Ionesco

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Silvia MPFM3 s-a casatorit la finalu saptamanii trecute

Delia Ion