Stiri locale

Ionut Hanganu, un politist de la IPJ Brasov, a murit la doar 34 de ani de coronavirus

Un politist din cadrul IPJ Brasov, in varsta de numai 34 de ani, a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Subcomisarul de politie Ionut Hanganu a murit in urma complicatiilor aparute dupa ce a fost infectat cu COVID-19, acesta aflandu-se in spital.

Politistul era internat la Spitalul Judetean din Brasov si a murit joi dimineata in jurul orei 4.00. Ajunsese la spital in urma complicatiilor aparute dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

Inspectoratul de Politie Judetean Brasov confirma decesul subcomisarului Ionut Hanganu, seful biroului Investigatii Criminale din cadrul Sectiei Regionale Politie Transporturi Brasov.

Ionut Hanganu ocupa acest post din martie 2020, dupa ce a promovat un concurs.

Subcomisarul de politie Ionut Hanganu a absolvit Liceul Militar “Neagoe Basarab” Buzau in anul 2005, iar in anul 2010 a absolvit Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti, fiind repartizat sa isi desfasoare activitatea in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, in domeniul investigatiilor criminale.”

Reprezentantii IPJ Brasov au confirmat decesul tanarului politist prin intermediul unui comunicat de presa in care anunta moartea politistului de 34 de ani.

„Inspectoratul de Politie Judetean Brasov deplange stingerea fulgeratoare din viata, la data de 05 noiembrie 2020, a colegului nostru, subcomisar de politie Ionut HANGANU, in varsta de 34 ani, din cadrul Sectiei Regionale Politie Transporturi Brasov”, a anuntat IPJ Brasov.

Potrivit Politiei Brasov, subcomisarul Handanu, mort de COVID-19, la 34 de ani, a absolvit Liceul Militar “Neagoe Basarab” Buzau in anul 2005, iar in anul 2010 a absolvit Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti, fiind repartizat sa isi desfasoare activitatea in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, in domeniul investigatiilor criminale.

„In urma promovarii unui concurs, in luna martie a anului 2020, subcomisarul de politie Ionut HANGANU a fost numit sef birou Investigatii Criminale in cadrul Sectiei Regionale Politie Transporturi Brasov.

De-a lungul carierei, in urma evaluarilor, colegul nostru a primit numai calificatul foarte bine.

Pe aceasta cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa in nefiinta reprezentand o mare pierdere pentru Inspectoratul de Politie Judetean Brasov si Sectia Regionala Politie Transporturi Brasov, lasand in sufletele noastre un imens regret si o adanca tristete”, mai arata IPJ Brasov.

 

 

Stiri pe aceeasi tema

Mitingul PSD de la Craiova a primit autorizatie de la primarie

Cristiana Petrariu Bota

Accesarea fondurilor europene pentru agricultura, prezentata intr-o conferinta de informare la Timisoara

Cristiana Petrariu Bota

Accident pe E85 in judetul Vrancea, doi morti si patru raniti

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult