2.2 C
România
26 noiembrie 2022
Astra Giurgiu si CFR Cluj au primit sanctiuni dure din partea FRF
Sport

Ionut Lupescu candideaza la conducerea FRF, alegerile vor avea loc pe 18 aprilie

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu a anunţat că va candida la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal (FRF), alegerile urmând să aibă loc la 18 aprilie. În prezent, preşedinte al FRF este Răzvan Burleanu.

„Sunteţi mulţi care mi-aţi solicitat de-a lungul ultimului ani să îmi pun experienţa, cunoştinţele şi pasiunea în serviciul fotbalului din ţara mea. V-am auzit, am înţeles, am cântărit şi am luat decizia conformă cu dorinţele voastre, să îmi depun candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal”, a afirmat Ionuţ Lupescu, în prezent şef al Comisiei Tehnice a UEFA.

Răzvan Burleanu şi-a anunţat deja candidatura pentru un nou mandat la preşedinţia FRF. Burleanu este în funcţie din 4 martie 2014, când l-a învins, în turul al doilea, pe fostul arbitru Vasile Avram, cu 113 voturi, din 175 exprimate.

Până în prezent, fostul internaţional Marcel Puşcaş şi-a mai anunţat candidatura la conducerea FRF.

Related posts

Campionatul Mondial al Cluburilor: Atletico Mineiro a ocupat locul 3

Bogdan

LIGA CAMPIONILOR SFERTURI DE FINALA. Atletico-Real 0-0, Juventus-Monaco 1-0 (0-0)

Lucy Ionesco

Nadal l-a invins pe Wawrinka in etapa a doua a grupelor Turneului Campionilor

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult