iPhone 7, primele zvonuri. Noul telefon Apple va avea ecran 4K si tastatura virtuala

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 27, 2015 13:08

iPhone 7, primele zvonuri. Noul telefon Apple va avea ecran 4K si tastatura virtuala

iPhone 7 va fi lansat in toamna anului 2016, insa au aparut deja primele zvonuri despre noile functionalitati de top ale telefonului. Astfel, noul iPhone 7 ar putea avea ecran 4K, tastatura virtuala, incarcare wireless, dar si boxe stereo si cinci variante coloristice. Cam asta pregateste Apple pentru septembrie 2016, cel putin daca ar fi sa ne luam dupa zvonurile aparute pe piata.

Astfel, iPhone 7 va avea ecran 4K, care va permite utilizatorilor sa vada imagini la o claritate incredibila. iPhone 7 ar putea avea un webcam de 20, dar si tastatura virtuala si incarcare wireless.

Vor fi modificari si la butoane. Astfel, butonul de power se va muta in lateral pentru o mai buna facilitare. Noul telefon va avea si boxe stereo.

Legat de culori, americanii pregatesc cinci variante de culori. Totodata, noul telefon iPhone 7 va putea fi scapat in apa fara probleme.

iPhone 7, un nou procesor si tehnologie TFT-LCD

Apple ar putea veni cu un nou procesor mult mai puternic si eficient decat actualul A9 de pe 6s. Viitorul smartphone va include noua generatie de procesoare A10 provenite cel mai probabil de la TSMC.

Apple ar putea miza tot pe aceleasi display-uri de 4,7 si 5,5 inci. Se pare insa ca ecranele vor avea rezolutii diferite fata de actualele generatii. Potrivit celor de la macrumors.com care citeaza o sursa chineza, noul Iphone ar putea avea display edge to edge. Analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities considera ca Apple nu va miza pe un astfel de panou si va merge tot pe un display clasic cu celule luminoase.

Sunt sanse mari ca noul iPhone 7 sa se apropie de grosimea noului iPod (6.1 mm). Asemenea actualei generatii de iPhone (6s si 6s Plus), noul model va pastra tehnologia 3D Touch. Aceeasi sursa chineza mai mentioneaza ca viitorul display va avea o tehnologie TFT-LCD.

Componentele viitorului model de iPhone vor proveni de la producatorul american Synaptics care a mai furnizat si in trecut tehnologie pentru generatiile de iPhone. Mai multe randari aparute pe YouTube ne prezinta un telefon Apple cu display edge-to-edge care are integrat butonul Home pe ecran. Asta ar putea inseamna ca viitoarea tehnologie Touch iD sa fie inclusa in display.

Pentru a nu mai da satisfactie criticilor Apple va folosi pentru noua generatie de telefoane un nou tip de aluminiu din Seria 8000. Noul tip de aluminiu este capabil sa izoleze foarte bine componentele interioare putand chiar implementa certificatul IP68.

Interiorul noului iPhone 7 va avea cel putin 3 GB de RAM si va oferi un nou senzor optic al camerei. Pretul noului iPhone 7 ar putea ramane la standardele actualelor modele Apple, respectiv 549 dolari pentru varianta de 16 GB si 699 dolari pentru versiunea de 128 GB.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.