marian munteanu, pnl, membru pnl, marian munteanu membru pnl, pnl sector 1
Politica

IPP cere PNL sa retraga candidatura lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei

Institutul pentru Politici Publice (IPP) cere PNL sa retraga candidatura lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei. Cererea IPP este facuta in numele a opt organizatii guvernamentale. Potrivit unui comunicat transmis de IPP, nominalizarea lui Munteanu reprezinta „o ofensa adusa valorilor democratice ale societatii in care traim”.

Reprezentantii celor opt organizatii subliniaza ca Marian Munteanu „a avut si are simpatii pentru curente de orientare fascista, de care nu s-a dezis niciodata” si ca „promoveaza un discurs bazat pe elemente ortodox-fundamentaliste incompatibil cu valori democratice si chiar Constitutionale”.

Iti recomandam si: Politica romaneasca, intre dezbateri irationale si incapacitatea de a aborda marile probleme

Lupta surda in PNL! Cui foloseste candidatura lui Marian Munteanu? Din culisele unei decizii in plic

„Doar cu aceste motive in minte, si cu ingrijorarea ca prin promovarea unei astfel de persoane intr-o asemenea candidatura unde poate sa isi expuna ideile nocive ce pot sa produca tulburari ireparabile in straturile sociale, etnice, confesionale si nu numai din societate romaneasca cerem PNL retragerea sprijinului politic pentru Marian Munteanu”, spune mesajul transmis de IPP.

Apelul catre conducerea PNL este semnat de IPP, Societatea Academica din Romania, Centrul FILIA, Romani Criss – Centrul Romilor pentru Interventie Sociala si Studii, Agentia de Dezvoltare Comunitara „Impreuna”, ACCEPT, Euroregional Center for Public Initiatives si Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati.

Stiri pe aceeasi tema

Primarii condamnati cu suspendare isi pierd mandatele, a decis CCR

Cristiana Petrariu Bota

Fost sef al SIE: Atacurile la adresa UE sunt atacuri la interesul national. Exista factori de amenintare generati de resurgenta nationalismului si extremismului

Ioana Badulescu

Monica Macovei: Ministrul Justitiei a mintit la Bruxelles in legatura cu OUG 13 si cu Legea gratierii

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult