14.8 C
România
22 octombrie 2021
Irina Munteanu a fost numita in functia de subprefect de Cluj
Politica Stiri locale

Irina Munteanu a fost numita in functia de subprefect de Cluj

Irina Munteanu a fost numita, marti, in functia de subprefect al Clujului potrivit unei decizii luate in sedinta de Guvern. Irina Munteanu a ocupat functia de director executiv in cadrul Directiei Relatii cu Comunitatea din Primaria Campia Turzii, din 2016 si pana in prezent. Candidat al PNL Cluj la Camera Deputatilor, Irina Munteanu nu a reusit, insa, sa intre in Parlamentul Romaniei. 

Guvernul Romaniei a decis numirea Irinei Munteanu, cu caracter temporar, in conditiile legii, in functia publice de subprefect al judetului Cluj. Hotararea apare pe lista proiectelor de acte normative adoptate sau de care Guvernul a luat act in cadrul sedintei de marti, 28 ianuarie.

Irina Munteanu spune ca este pregatita sa preia atributiile si proiectele care ii vor reveni, fiind ”o persoana implicata si responsabila si imi iau in serios munca, la fel cum am facut-o si in alte institutii in cadrul carora mi-am desfasurat activitatea”, potrivit Turda News.

Irina Munteanu, 39 de ani, a ocupat functia de director executiv in cadrul Directiei Relatii cu Comunitatea din Primaria municipiului Campia Turzii. Postul fusese ocupat dupa ce Partidul National Liberal (PNL) a castigat alegerile locale din 2016. Pe atunci, Munteanu fusese candidat pe lista PNL Cluj la Camera Deputatilor.

In 2019, Irina Munteanu a castigat 70.356 lei din functia detinuta la Primaria din Campia Turzii. Potrivit declaratiei de avere si interese, ea a divortat in vara anului trecut, veniturile fostului sot, Razvan Munteanu, fiind trecute doar pentru perioada ianuarie-iulie 2019.

Din august 2019, este mentionata pensia de intretinere pentru copilul minor pe care cei doi il au impreuna. Munteanu detine un autoturism Mazda 3 din 2004, neavand terenuri sau imobile in proprietate. Noul subprefect nu are credite de la banci si nici nu are bani depusi in conturi.

In cursul lunii ianuarie, social-democratul clujean Alin Danci a fost demis din functia de subprefect al judetului Cluj. Alin Danci a fost numit subprefect la sfarsitul lunii februarie 2019, dupa ce guvernul Dancila l-a demis din functie pe Györke Zoltan.

Stiri pe aceeasi tema

Victor Ponta a lansat pe Facebook un atac la adresa lui Blejnar

Cristiana Petrariu Bota

Profesorul Ioan Stanomir: Romania este guvernata de cea mai inepta administratie din perioada postcomunista

Ioana Badulescu

Congresul PSD din 10 martie, maraton pentru toate functiile de conducere, cu exceptia postului de presedinte. Singura Opozitie pentru noul PSD va fi realitatea din Romania

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult