22.8 C
România
4 octombrie 2023
ISJ si Palatul Copiilor din Iasi au organizat un eveniment dedicat copiilor si tinerilor cu dizabilitati
Examene

ISJ si Palatul Copiilor din Iasi au organizat un eveniment dedicat copiilor si tinerilor cu dizabilitati

Palatul Copiilor din Iaşi, Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi si instituţiile partenere au realizat, miercuri, un eveniment dedicat învăţământului special şi special integrat, inclus prin proiectele sale de promovarea a educaţiei incluzive, dezvoltarea serviciilor de asistenţă specializată pentru copiii şi tinerii cu dizabilităţi, noteaza antiparenting.ro.

Momentul artistic susținut de eleva Livia Frona de la Liceul Special „Moldova” Târgu Frumos, pregătită la pian de prof. Petronela Irina Florian a emoţionat inimile tuturor participanţilor.

Inspectorul scolar General Genoveva Farcaş a subliniat importanţa înţelegerii nevoilor speciale ale acestor elevi dincolo de cerinţele impuse sistemic, iar Prof. Univ. Dr. Alois Gherguţ a făcut referire la problemele legate de formarea deosebită pe care trebuie să o dobândească profesorii care lucrează cu copiii cu CES.

Totodată acesta a avut iniţiativa de a evidenţia profesorii care au obţinut nota 10 la examenele didactice din ultimii doi ani, împreună cu premierea elevilor de la Liceul Special,,Moldova” Târgu Frumos. Profesoara Anca Hardulea, director al CJRAE Iaşi, a vorbit despre progresele care s-au făcut în ultimii ani în asigurarea unor servicii de calitate orientate către copiii cu ces şi către famiile lor.

Evenimentul a fost călduros moderat de profesoara Gabriela Raus, inspector pentru învăţământ special.

Un articol publicat pe antiparenting.ro 

Related posts

EVALUARE NATIONALA 2018 – Calendarul aprobat de Ministerul Educatiei pentru clasele a II-a, a IV-a si a VI-a

Ioana Badulescu

Noul an universitar 2018-2019 incepe luni, 1 octombrie. Structura noului an, calendar cursuri, vacante, zile libere

Ioana Badulescu

Ministrul Educatiei a explicat de ce s-au redus locurile bugetate la mai multe universitati de stat: Este o repartizare preliminara

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult