Istoria slot machine incepe in 1887. Versiunea online a inventiei lui Charles Fey este experimentata astazi de milioane de jucatori
Lifestyle

Istoria slot machine incepe in 1887. Versiunea online a inventiei lui Charles Fey este experimentata astazi de milioane de jucatori

Aparute pentru prima data in Statele Unite in anii 1890, aparatele tip slot s-au dezvoltat foarte mult in ultimii aproape 130 de ani.  Populara masinarie a fost inventata de un mecanic auto din San Francisco, pe numele sau Charles Fey, care a produs prima varianta de slot machine in 1887. Primele aparate nu aveau integrat un mecanism de plata, astfel ca jucatorii primeau gratuit o bautura sau un trabuc. Ulterior, a fost dezvoltat un mecanism care sa functioneze pe baza de bani.  

Aparatele au fost instalate in cazinouri, baruri si pub-uri din intreaga lume si in unele zone de pe glob se mentin inca in topul celor mai populare forme de de jocuri de noroc. Inventia lui Fey ramane si astazi o afacere profitabila.

Aparatele de tip slot au fost modificate de-a lungul vremii pentru a deveni cat mai populare si profitabile. Doar un aspect nu s-a schimbat: functiile de baza au ramas la fel ca in viziunea lui Fey.

Totusi, evolutia a atins si aceste aparate, care devin tot mai accesate in varianta electronica. Tehnologia moderna le ofera, in ultimii ani, pasionatilor de jocuri de noroc posibilitatea de a le experimenta online. Pe telefon, desktop sau tableta, jucatorii se pot bucura de o varietate de sloturi online, fara sa fie nevoie sa se mai deplaseze fizic la un aparat. Cum era de asteptat, au aparut si foarte multe site-uri web specializate in jocuri online.

Book of Ra – unul dintre cele mai populare jocuri de slot machine din lume

Unul dintre cele mai populare jocuri de tip slot machines din lume este Book of Ra. Povestea ii introduce pe jucatori in lumea misterioasa a Egiptului antic si le ofera rolul de explorator al unei carti mitologice. Jocul are doua versiuni: Book of Ra Classic si Book of Ra Deluxe.

Alaturi de „Book of Ra”, au mai devenit populare si „Haul of Hades, „Columbus Deluxe” sau „Dolphin Pearl”.

Astfel, versiunea online a inventiei lui Charles Fey este experimentata de milioane de jucatori din intreaga lume. E drept, este putin diferita, pentru ca are la baza o tehnologie computerizata, fiecare joc de slot online functionand conform unui generator de numere aleatorii, astfel incat si rezultatele fiecarei runde sa fie aleatorii. Cu siguranta Charles Fey ar fi fost impresionat!

Articole asemănătoare

Usturoiul din China dauneaza grav sanatatii! Cum deosebesti usturoiul chinezesc de cel romanesc

Lucy Ionesco

Obiecte ciudate utilizate de femei pentru a se masturba

Delia Ion

Femeile descriu tehnicile cele mai bune prin care ajung la orgasm

Delia Ion