Lifestyle

IUBIRILE CROITORESEI, EPISODUL 11. Ignacio o ajuta pe Sira in stergerea dosarului comunist al Paquitei

Sira este marcata de situatia in care se afla vechea ei prietena, Paquita, motiv pentru care cere o intrevedere cu omul ei de legatura, caruia ii cere ajutorul.

Acesta refuza orice ajutor care nu are legatura cu sarcinile care ii erau atribuite Sirei. Mai mult decat atat, ii cere Sirei sa o rupa definitiv cu trecutul si sa se dedice in totalitate misiunilor, informatiile oferite de ea fiind extrem de folositoare.

Sira mai incearca o varianta pentru a-si ajuta prietena. Se intalneste cu Ignacio, functionarul din Ministerul de Interne, caruia ii da cateva detalii vagi despre persoana careia ar fi urmat sa-i stearga trecutul comunist.

Este refuzata si de acesta, fiind chiar amenintata ca i se poate retrage, in orice moment, pasaportul marocan.

Sira se sfatuieste cu doamna Dona Manuela si decide sa mai faca o incercare in a o ajuta pe Paquita.

Apeleaza la clienta care ii facuse invitatia la bal, cunoscand faptul ca sotul acesteia are o functie importanta in Ministerul de Justitie.

Oportunitatea se iveste in timpul balului insa Sira este nevoita sa renunte la intalnirea cu acesta, in schimbul culegerii unor informatii vitale pentru misiunea din acea seara.

Peste numai cateva zile, Sira se inatlneste, din nou, cu acea clienta care ii spune ca sunt sanse totusi pentru o intalnire cu sotul sau insa toata scena se petrece in fata omului de legatura al Sirei, croitoreasa fiind aspru criticata de acesta, intr-o discutie privata.

Proprietara apartamentului in care locuiau Dona Manuela si Paquita renunta la a mai le gazdui astfel incat cele doua femei sunt nevoite sa accepte oferta Sirei de a sta in gazda la ea.

Atelierul Sirei primeste insa de vizita neplacuta a lui Ignacio, venit sa o ameninte, din nou, pe fosta sa logodnica.

Paquita este nevoita sa iasa din ascunzatoare, incercand prin acest fel sa curme amenintarile lui Ignacio.

Ignacio o cunoastea pe Paquita de multi ani, intelegand acum ca, in urma cu cateva zile, Sira i-a cerut ajutorul, in numele ei.

Ii da totusi Paquitei un ultimatum de 24 de ore pentru a parasi Madridul, in caz contrar, amenintand ca le va aresta pe toate trei.

Revine a doua zi, la atelierul Sirei, insa nu cu mandate de arestare ci avand la el dosarul cu trecutul comunist al Paquitei, precum si o carte cu o noua identitate pentru aceasta.

Dupa plecare lui Ignacio, cele trei femei au sarbatorit stergerea oricarui trecut incriminatoriu al

Paquitei, acesta avand acum posibilitatea de a-si creste copilul, fara teama ca va fi pedepsita.
Sira se inatlneste cu Ignacio, intr-un bar, pentru a-i multumi pentru serviciul facut. De asemenea, isi cere scuze pentru ca, in trecut, il parasise in favoarea lui Ramires, recunoscand ca a gresit dar si ca viata a pedepsit-o inzecit.

Obtine iertarea lui Ignacio, insa, surprinzator, afla si ca omul care ii spiona atelierul, 24 ore din 24, nu era un subaltern al lui Ignacio.

Se simte nevoita sa recunoasca in fata Donei Manuela, adevarata ei misiune in Madrid, insa acesta decide sa continue sa o ajute in atelier.

Sursa foto: euforia.ro

Articole asemănătoare

SEMIFINALA 1 ROMANII AU TALENT E PE 29 APRILIE 2016, LIVE. Cei 12 concurenti din prima semifinala

Lucy Ionesco

ORGASM EXTERN. Femeile pot ajunge la orgasm printr-un preludiu de calitate!

Delia Ion

Teodora Ungureanu, fotografii pe care sigur nu le stiai alaturi de Nadia Comaneci

Lucy Ionesco