Iulia Vantur, o prezenta extrem de SEXY la FERMA VEDETELOR

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 9, 2015 20:07

Iulia Vantur, o prezenta extrem de SEXY la FERMA VEDETELOR

FERMA VEDETELOR este cel mai tare reality-show suta la suta romanesc difuzat de Pro TV, emisiunea fiind prezentata de indragita Iulia Vantur, o prezenta bine-cunoscuta publicului de la emisiunea Dansez Pentru Tine. Iulia Vantur este o prezenta extrem de sexy pe micile ecrane, iar in noul show FERMA VEDETELOR frumoasa prezentatoare cu siguranta va da tot ce e mai bun pentru a reusi.

FERMA VEDETELOR: Cu cateva ore inainte de emisiunea FERMA VEDETELOR, Iulia Vantur a scris pe pagina sa de Facebook:Spre “Ferma vedetelor”. Va astept si pe voi : ) Cine are curaj? Ne vedem in seara asta la 20.30 la ProTV“.

HotWeek.ro iti recomanda si: FERMA VEDETELOR, 9 Martie 2015: Cel mai tare reality show 100% romanesc, la Pro TV

FERMA VEDETELOR: Tot astazi, Iulia Vantur a scris: “Gaseste Ferma vedetelor! Pentru vedete e o aventura, pentru voi va fi distractiv. In aceasta seara la 20.30 pe ProTV“.

FERMA VEDETELOR: In urma cu doua zile, Iulia Vantur se declara entuziasmata de debutul noului proiect FERMA VEDETELOR. “Dragii mei prieteni, va multumesc pentru mesajele frumoase si grija. Sunt foarte bine, entuziasmata de noul meu proiect. A mai ramas doar o zi!!! Ne revedem luni, 9 martie, in cel mai nou reality show, la ProTV. Va imbratisez cu drag“.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.