Iulian Capsali - Daca Grecia ar iesi din imbratisarea Europei, toti sclavii idolatri ai Europei ar afla ca se poate si altfel
Lumea Facebook

Iulian Capsali – Daca Grecia ar iesi din imbratisarea Troicai, toti sclavii idolatri ai Europei ar afla ca se poate si altfel

Publicistul Iulian Capsali vorbeste, pe pagina sa de Facebook, despre motivul pentru care Europa nu vrea ca Grecia sa iasa din imbratisarea ei. „Vor fi în stare de orice că să nu-i lase pe greci din braţele transpirate de dorinţă. I-ar bombarda, dacă ar putea”, scrie Capsali. Mai jos puteti citi postarea integrala.

„De ce Troica este disperată ca Grecia să nu cumva să iasă din îmbrăţişarea ei în care poporul elen trebuie să-i suporte halena fetidă şi corpul slăninos îmbrăcat în latex? 

Pentru că toată lumea asta de sclavi idolatri ai Europei ar vedea că se poate şi altfel. Ori, corpocratia lumii nu ar suportă asemenea breşă în gândirea pe care s-au chinuit s-o fixeze în cadre precise. 

HotWeek.ro iti recomanda rubrica Lumea Facebook

Vor fi în stare de orice că să nu-i lase pe greci din braţele transpirate de dorinţă. I-ar bombarda, dacă ar putea. Le-ar arde cu napalm buletinele de vot la referendum.

Nu au cheltuit atâta bănet cu politicienii, serviciile secrete şi presa ca lumea să vadă o alternativă la această grădiniţă pentru hidrocefali care se cheamă UE.

Dacă vor urma represalii, cred că din sărăcia noastră vom putea strânge nişte camioane cu mâncare ca să săturăm măcar niște localități mai mici, nu credeţi?

Sunt doar frații noștri ortodocși care au avut curajul sa spargă peretele mucegăit al unui constructor lasciv și dement”.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus.

Related posts

Fiti linistiti, SRI vegheaza. Un alt terorist a fost neutralizat eroic de Ziua Nationala – de Iulian Capsali

Lucy Ionesco

Pozitii de sex ideale pentru femei in ultimele zile de vara

Delia Ion

SEX. Care este rolul masturbarii atunci cand suntem implicati intr-o relatie sentimentala

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult