Iulian Capsali - Daca Grecia ar iesi din imbratisarea Europei, toti sclavii idolatri ai Europei ar afla ca se poate si altfel
Lifestyle

Iulian Capsali – Daca Grecia ar iesi din imbratisarea Troicai, toti sclavii idolatri ai Europei ar afla ca se poate si altfel

Publicistul Iulian Capsali vorbeste, pe pagina sa de Facebook, despre motivul pentru care Europa nu vrea ca Grecia sa iasa din imbratisarea ei. „Vor fi în stare de orice că să nu-i lase pe greci din braţele transpirate de dorinţă. I-ar bombarda, dacă ar putea”, scrie Capsali. Mai jos puteti citi postarea integrala.

„De ce Troica este disperată ca Grecia să nu cumva să iasă din îmbrăţişarea ei în care poporul elen trebuie să-i suporte halena fetidă şi corpul slăninos îmbrăcat în latex? 

Pentru că toată lumea asta de sclavi idolatri ai Europei ar vedea că se poate şi altfel. Ori, corpocratia lumii nu ar suportă asemenea breşă în gândirea pe care s-au chinuit s-o fixeze în cadre precise. 

HotWeek.ro iti recomanda rubrica Lumea Facebook

Vor fi în stare de orice că să nu-i lase pe greci din braţele transpirate de dorinţă. I-ar bombarda, dacă ar putea. Le-ar arde cu napalm buletinele de vot la referendum.

Nu au cheltuit atâta bănet cu politicienii, serviciile secrete şi presa ca lumea să vadă o alternativă la această grădiniţă pentru hidrocefali care se cheamă UE.

Dacă vor urma represalii, cred că din sărăcia noastră vom putea strânge nişte camioane cu mâncare ca să săturăm măcar niște localități mai mici, nu credeţi?

Sunt doar frații noștri ortodocși care au avut curajul sa spargă peretele mucegăit al unui constructor lasciv și dement”.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus.

Articole asemănătoare

Psihologul Lenke Iuhos: Energia psihicului, energia fizicului si energia vorbelor sunt esentiale pentru a fi un lider de succes

Ioana Badulescu

Elena Udrea isi doreste un copil: Cand vrei ceva foarte mult, tot Universul lucreaza

Lucy Ionesco

MPFM SEZON 4. Radu este banuit ca si-ar fi insusit un lantisor care ii apartinea lui Cristian

Delia Ion