7.6 C
România
17 octombrie 2021
Viata bate filmul

IULIAN NUNUCA, CASTIGATOR NEXT STAR IN 3 MARTIE 2016. VIDEO INCREDIBIL

IULIAN NUNUCA este castigatorul editiei NEXT STAR de joi, 3 martie 2016. Iulian Nunuca are 11 ani, vine din localitatea Motca din judetul Iasi si are o voce de aur. De mult nu am mai auzit pe scena NEXT STAR o voce atat de profunda si de completa. Iulian a interpretat cunoscuta melodie „Lie Ciorcarlie” si a lasat juriul NEXT STAR cu gura cascata. La final a castigat editia NEXT STAR cu 10 pe linie, adica cu 4 note de 10.

Juriul NEXT STAR a deliberat cu greutate castigatorul acestei editii NEXT STAR, insa pana la urma au ajuns la concluzia ca Iulian Nunuca a fost cel mai talentat dintre toti. Piesa „Lie Ciorcarlie” i-a impresionat pe toti si i-a purtat noroc pustiului din judetul Iasi.

„Lie Ciocarlie” e o piesa grea, cu istorie si multa emotie! Tocmai de aceea, nu oricine o poate interpreta. Insa Iulian a reusit! „Nu ma asteptam”, a spus teribil de emotionat Iulian Nunuca dupa ce a aflat ca a castigat.

„De ce el? pentru ca a luat o linie de 10, patru de 10”, a spus CRBL, care l-a placut foarte mult pe pustiul care provine dintr-o familie de cantareti.

NEXT STAR 3 MARTIE 2016. Juratii, fara cuvinte in fata calitatilor demonstrate in fata lor de un copilas nevazator

CINE A CASTIGAT EDITIA TRECUTA NEXT STAR

„Are o voce mare, plina. Nici nu stiu cate octave poate canta. Se joaca si totul pare atat de firesc. Are o sensibilitate si o frumusete fiecarui sunet in parte. A fost o incantare sa il cunosc”, a spus si Pepe.

„As fi vrut sa pot califica doi concurenti in marea finala, pe Iulian si Alin”, a spus si Dorian Popa.

IULIAN NUNUCA LA NEXT STAR

Iulian Nunuca a ales să cânte pe scena NEXT STAR o piesă nemuritoare din folclorul românesc, spre surprinderea juraţilor. „Lie Ciocârlie” a răsunat superb!

Juriul a rămas fără cuvinte. Iulian are o voce inegalabilă. „Incredibil!”, spune uimit Pepe. Să vă mai spunem că finalul a fost unul desăvârşit?!

Stiri pe aceeasi tema

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR, 4 IUNIE 2016. Fericitul castigator Ferma Vedetelor 2016 este Paul Ipate

Cristiana Petrariu Bota

BILETUL ZILEI 14 SEPTEMBRIE 2016. Porto, favorita clara in fata fostei adversare a Astrei Giurgiu

Delia Ion

GALA BRAVO AI STIL, 1 APRILIE. LIVE. A fost o editie speciala, de Ziua Pacalelilor

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult