21.1 C
România
26 septembrie 2022
Viata bate filmul

IULIAN NUNUCA, CASTIGATOR NEXT STAR IN 3 MARTIE 2016. VIDEO INCREDIBIL

IULIAN NUNUCA este castigatorul editiei NEXT STAR de joi, 3 martie 2016. Iulian Nunuca are 11 ani, vine din localitatea Motca din judetul Iasi si are o voce de aur. De mult nu am mai auzit pe scena NEXT STAR o voce atat de profunda si de completa. Iulian a interpretat cunoscuta melodie „Lie Ciorcarlie” si a lasat juriul NEXT STAR cu gura cascata. La final a castigat editia NEXT STAR cu 10 pe linie, adica cu 4 note de 10.

Juriul NEXT STAR a deliberat cu greutate castigatorul acestei editii NEXT STAR, insa pana la urma au ajuns la concluzia ca Iulian Nunuca a fost cel mai talentat dintre toti. Piesa „Lie Ciorcarlie” i-a impresionat pe toti si i-a purtat noroc pustiului din judetul Iasi.

„Lie Ciocarlie” e o piesa grea, cu istorie si multa emotie! Tocmai de aceea, nu oricine o poate interpreta. Insa Iulian a reusit! „Nu ma asteptam”, a spus teribil de emotionat Iulian Nunuca dupa ce a aflat ca a castigat.

„De ce el? pentru ca a luat o linie de 10, patru de 10”, a spus CRBL, care l-a placut foarte mult pe pustiul care provine dintr-o familie de cantareti.

NEXT STAR 3 MARTIE 2016. Juratii, fara cuvinte in fata calitatilor demonstrate in fata lor de un copilas nevazator

CINE A CASTIGAT EDITIA TRECUTA NEXT STAR

„Are o voce mare, plina. Nici nu stiu cate octave poate canta. Se joaca si totul pare atat de firesc. Are o sensibilitate si o frumusete fiecarui sunet in parte. A fost o incantare sa il cunosc”, a spus si Pepe.

„As fi vrut sa pot califica doi concurenti in marea finala, pe Iulian si Alin”, a spus si Dorian Popa.

IULIAN NUNUCA LA NEXT STAR

Iulian Nunuca a ales să cânte pe scena NEXT STAR o piesă nemuritoare din folclorul românesc, spre surprinderea juraţilor. „Lie Ciocârlie” a răsunat superb!

Juriul a rămas fără cuvinte. Iulian are o voce inegalabilă. „Incredibil!”, spune uimit Pepe. Să vă mai spunem că finalul a fost unul desăvârşit?!

Related posts

PROGRAM CASA PARIURILOR PASTE 2017. PROGRAM CASA PARIURILOR 15 APRILIE, 16 APRILIE SI 17 APRILIE 2017

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 DECEMBRIE 2015. Crina crede ca ceilalti concurenti au stabilit deja cine va fi urmatorul care va parasi competitie

Delia Ion

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5 – 2015: Toti romanii sunt cu ochii pe ROMANII AU TALENT. De la 20.30 la Pro TV

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult