13.1 C
România
21 septembrie 2021
Iulian Urban prezinta pe Facebook un caz incredibil petrecut la Spitalul Timisoara
Lumea Facebook

Iulian Urban prezinta pe Facebook un caz incredibil petrecut la Spitalul din Timisoara

Juristul Iulian Urban a prezentat, duminica, pe pagina sa de Facebook, un caz incredibil petrecut la un spital din Timisoara. Un baiat cu simptome de hepatita de numai 14 ani a murit la unitatea spitaliceasca dupa ce medicii au refuzat sa se prezinte la munca pentru a-i efectua analize, dintr-un motiv incredibil: „nu au timp de nimicuri”. Avocatii angajati de parintii copilului au facut o plangere penala, iar ulterior Iulian Urban a fost sunat de un politist Basescu de la IPJ Timis, cu care a avut o convorbire la fel de halucinanta precum comportamentul medicilor.

Va spuneam ca ajut familia Popescu din Timisoara al carei baiat de 14 ani a murit la spitalul din oras internat cu simptome de hepatita [ baiatul a fost gasit decedat in WC-ul spitalului] dupa ce in weekend doctorii nu au vrut sa vina la munca sa ii faca analize pe motiv ca era sfarsit de saptamana si nu au timp” de nimicuri”. Ce credeti!

Urmare a plangerii penale facute de avocatii nostri ma suna un politist Badescu de la IJP Timis cu care am avut un dialog halucinant [ dle ministru Oprea rusine !] care imi spune: ” Dle Urban avem o plangere depusa impotriva Dvs de familia Popescu”. Il intreb daca a citit bine plangerea si bezmeticul imi spune ” Ah da scuze asa este este plangerea facuta de Dvs pentru familia Popescu impotriva medicilor”, adica nici nu citise hartiile din fata lui;

Apoi politistul continua la fel ” Asa dle Urban si acum ce vreti ? eu zic ca este culpa medicala domne „…adica individul asta politist , imi spunea ca medicii care AU REFUZAT sa vina sa ii faca analize copilului ar fi fost in culpa medicala…bataie de joc!

I-am spus ca atunci cand un medic REFUZA sa vina la serviciu sa faca analize unui copil pentru ca era wkd si acesta moare , atunci este INTENTIE si este OMOR nu culpa medicala…Politistul ” Dle Urban va rog nu imi dati mie lectii, stim noi ce sa facem..”

I-am spus ca este o bataie de joc faptul ca incearca sa acopere aceasta CRIMA si inainte sa inchid telefonul i-am spus ca ii voi face plangere la DNA pentru ca deja este evident faptul ca vor sa musamalizeze ancheta mortii acestui copil nevinovat din Timisoara, si voi avea grija sa plateasca pentru aceasta bataie de joc!

Oricum, nemernici multi traiesc in tara asta, oameni carora nu le pasa de nimic, pentru care pierderea unui copil nu inseamna nimic, care nu inteleg ca atunci cand iti duci copilul la spital o facei sperand ca va favea parte de ingrijiri, si nu va fi abandonat ….adica faptul ca medicii platiti din CASS-urile tale de parinte isi vor face treaba ….faptul ca politistii platiti din taxele si impozitele tale isi vor face treaba!
DNA mai are mult de lucru in tara asta blestemata.

Stiri pe aceeasi tema

Le sexe tantrique. Positions sexuelles roman qui va changer pour le mieux la relation avec votre partenaire!

Delia Ion

Vocea strazii pe Facebook: Protestul din Piata Universitatii, confiscat de persoane dubioase si galerii agresive

Cristiana Petrariu Bota

Orgasmul fara maini: placere trupeasca maxima fara sex sau masturbare

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult