IUMOR, 15 MAI 2016. Bendeac, Cheloo, Delia si cele mai bune momente din ultima editie iUmor
Viata bate filmul

IUMOR, 15 MAI 2016. Bendeac, Cheloo, Delia si cele mai bune momente din ultima editie iUmor

IUMOR, 15 MAI 2016. O noua editie iUmor a fost duminica, 15 mai, la Antena 1. Bendeac, Cheloo si Delia au fost juratii unei editii incendiare, mai jos va prezentam cele mai bune momente din ultima editie iUmor. De departe, cel mai bun numar a fost cel al ventrilocului Eduard Sandu, care a venit pe scena iUmor cu Nea Alecu, celebra papusa cunoscuta publicului de la Romanii au Talent.

IUMOR, 15 MAI 2016. Daniel Neicu a demonstrat că totul este posibil, atunci când îți dorești!

A venit la emisiunea „iUmor” și a dansat ca nimeni altul! Tânărul l-a lăsat mască pe Bendeac, iar pe Delia a surprins-o în cel mai bun mod posibil!

Impresionați de mișcările lascive și pline de energie ale lui Daniel, aceștia au decis că merită să meargă mai departe în competiție!

IUMOR, 15 MAI 2016. Râzi cu lacrimi! Acesta este cel mai amuzant film horror! Și-a scos chiloții, a rupt mâna invitatului și apoi a adus…doar picioare de asistentă sexy!

Charles Valois i-a impresionat pe jurații „iUmor”cu spectacolul său ieșit din comun! Toți au rămas fără cuvinte!

Și-a scos chiloții, a rupt mâinile asistentului și a făcut pe scenă cel mai amuzant film horror din câte s-au văzut vreodată!

IUMOR 2016. Momente de tot rasul cu Bendeac, Cheloo si Delia

Juriul de la iUmor a văzut inclusiv…jumătate de asistentă sexy! Cu trei de „Like”, concurentul merge mai departe!

IUMOR, 15 MAI 2016. Seara continuă la „iUmor” alături de magicianul Cutty Păcăliciul!

Cu o ținută haioasă, dar și o atitudine de milioane, concurentul și-a dat silința să impresioneze și să demonstreze că merită să meargă mai departe.

„Eu încerc să scot râsul din om”, așa se descrie Cutty.

“E bine dacã ei au umor. Cã eu chiar n-am! Îmi lipseşte. Îl consider un defect. Deci ei sunt defecţi, eu sunt normal!”, a spus amuzat rapperul, continuând „am râs foarte puţin şi foarte rar în aceastã viaţã, pentru cã am o problemã… cu inima. Se pare cã lipseşte în proporţie de 95%”, a spus Cheloo. Acesta nu i-a dat „Like” Păcăliciului.

Stiri pe aceeasi tema

KOSEM EPISODUL 66 REZUMAT, 10 IANUARIE 2018

Delia Ion

PROGRAM SUPERMARKETURI 1 DECEMBRIE 2017 – Ce program au Carrefour, Cora, Kaufland, Auchan, Metro, Penny, Lidl, Profi Mega Image de Ziua Nationala 2017

Ioana Badulescu

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 51 REZUMAT, 30 MARTIE 2016. Nuran sufera un grav accident in autocarul cu care parasise Istanbulul

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult