IUMOR, 22 MAI 2016. Cele mai tari momente de umor la Antena 1
Viata bate filmul

IUMOR, 22 MAI 2016. Cele mai tari momente de umor la Antena 1

IUMOR, 22 MAI 2016.  O noua editie a showului iUmor este duminica, 22 mai, la Antena 1. Delia, Bendeac si Cheloo vor juriza momente mai bune sau mai putin bune de umor, intr-o emisiune care incepe la ora 20.00 la Antena 1. 

IUMOR, 22 MAI 2016. Duminica seara vedem cum Carmen Belenasi a umplut scena iUmor cu o fericire molipsitoare, dar si cum Comedy Zebra Show fac haz de invidia bărbăteasca.

IUMOR, 22 MAI 2016.  Tot in aceasta seara vedem cum Gabriel Gherghe, stand up comedy de senzatie, la iUmor. Ca la fiecare editie, penele Deliei îl stresează pe Cheloo: „Îmi taie gândurile!”, a marturisit Cheloo.

CINE S-A CALIFICAT IN FINALA IUMOR DUPA EDITIA DIN 22 MAI 2016. VIDEO

AZALEEA NECULA, IN FINALA IUMOR 2016! VIDEO. Ea merge in finala, dupa editia din 15 mai

Numai ca Delia are o explicatie pentru celebrele ei pene. Cand nu are timp sa-si faca parul la concerte, isi pune pene. „Cand nu aveam timp sa-mi fac parul la concerte, imi puneam penele”, a spus Delia.

IUMOR, 22 MAI 2016.  Tot in editia iUmor din 22 mai, Delia apare cu cea mai cool papornita. „Azi am venit cu o geanta de 200 de euro. Atat costa, daca e si din piele…Am si sacosa din rafie. Rafie la 150 de euro”, a spus blonda.

Stiri pe aceeasi tema

Radu de la MIREASA PENTRU FIUL MEU tot mai convins sa se faca baiat de casa!

Delia Ion

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 49 REZUMAT, LUNI 19 DECEMBRIE 2016. Ziya isi revine dupa operatie si ia cateva decizii capitale

Delia Ion

GALA BRAVO AI STIL, 3 FEBRUARIE 2018. LIVE. Prima concurenta eliminata din noul sezon All Stars

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult