Viata bate filmul

iUmor 3 Mai 2016. Bendeac, Cheloo si Delia, momente de te prapadesti de ras!

IUMOR 3 MAI 2016. O noua editie a emisiunii iUmor are loc marti, 3 mai 2016, la Antena 1. Bendeac, Cheloo si Delia vor juriza noi momente de umor, saptamana aceasta urmand a vedea momente de exceptie de umor si distractie. MARȚI, de la 20.30, re reîntâlnești cu Delia, Cheloo și Bendeac la ‎iUmor‬! Astazi, Delia este scoasa din minti de colegii sai, in timp ce Bendeac saruta pe gura o femeie de 66 de ani.

IUMOR 3 MAI 2016. Atunci când spui „iUmor”, gândul te poate duce la orice: de la momente de teatru, la stand-up, de la muzică, la coregrafii amuzante sau de-a dreptul şocante, de la circ şi până la numere excepţionale de magie şi multe altele ce nu de puţine ori i-au lãsat pe cei trei juraţi ai emisiunii pur şi simplu fãrã replicã. Ce s-a întâmplat însã în cea de-a cincea ediţie a show-ului iUmor, difuzatã marţea aceasta, de la 20:30, la Antena 1, întrece orice imaginaţie.

IUMOR 3 MAI 2016.Viorica Pãunescu, o doamnã de 66 de ani din Râmnicu Vâlcea s-a prezentat in faţa juriului plinã de încredere în forţele proprii: „Mi s-a spus cã semãn cu Shakira”, le-a mãrturisit ea prezentatorilor, iar juraţilor le-a dedicat câteva versuri. Sala a fost în delir în momentul în care i-a spus lui Bendeac cã îşi doreşte de la el nici mai mult, nici mai puţin decât un sãrut fierbinte. Deşi colegii de juriu n-au crezut nicio secundã cã va da curs chemãrii, Bendeac s-a îndreptat cãtre concurentã, spunându-i „Doamnã, o viaţã avem!” şi a sãrutat-o.

IUMOR 3 MAI 2016. „Nu toatã lumea poate sã faca asta, Avem dovada faptului cã Bendeac are un simţ al umorului dus la extrem!”, a spus Cheloo la testimonial, iar Bendeac a recunoscut şi el: „Între noi fie vorba, când m-am ridicat de la masã nu mã aşteptam nici eu cã se va întâmpla treaba aia!”, dar a completat: „Nu regret nicio secundã ce s-a întâmplat între noi. În viaţã nu e bine sã trãieşti cu regrete!”, a mai spus actorul.

iUMOR. Costin Pity, cel mai comic acrobat la plasa! VIDEO

Momentul s-a încheiat cu remarca celui mai dur membru al juriului: „M-aţi fãcut sã mã înroşesc!”, a pus Cheloo, în ropotele de aplauze ale întregii sãli. Ce au votat juraţii, dar şi ce alte surprize le-au mai pregãtit concurenţii, telespectatorii vor putea afla urmãrind cel mai nou episod al show-ului de comedie „iUmor”, difuzat marţi, 3 mai, de la 20:30, la Antena 1.

Delia, scoasã din minţi de colegii sãi de la „iUmor”: „Sunteţi spãlaţi pe creier azi?”

Aşa cum s-a putut deja observa încã de la primul episod al show-ului de comedie „iUmor”, în emisiunea de la Antena 1, orice e posibil, mai ales cã este bine ştiut faptul cã imaginaţia românului nu cunoaşte limite în materie de umor. În cel de-al cincilea episod al show-ului, care sãptãmâna aceasta va fi difuzat marţi, de la 20:30, la Antena 1, Vlad Benescu este concurentul care a reuşit sã stârneascã o adevãratã controversã la masa juriului.

IUMOR 3 MAI 2016. Actor de meserie, Vlad şi-a construit un moment impecabil de actorie, în care a folosit ca element senzaţional un monociclu, spre uimirea tuturor celor prezenţi. „Îmi rupeam gâtul de şase ori pânã acum”, a mãrturisit Andrei Ştefãnescu, unul dintre prezentatorii show-ului. Ce i-a deranjat însã foarte tare pe juraţi, în special pe Cheloo, a fost faptul cã umorul, din pãcate, a cam lipsit din momentul sãu. Enervat la culme cã Bendeac a apreciat munca din spatele prestaţiei concurentului, rapperul l-a taxat imediat. „Ia-l acasã!”, i-a spus el lui Mihai, completând „Vreau sã te ridici şi sã explici cât de bun a fost! Pentru cã mie nu mi-a plãcut şi te iei de mine cã nu mi-a plãcut!”.

IUMOR 3 MAI 2016. Supãratã şi ea, din cauza certurilor dintre juraţi, Delia a pãrãsit masa juriului, spre disperarea lui Bendeac. „Matache, treci înapoi. Suntem doi imbecili nervoşi!”, a tunat Mihai, însã pe Delia nimic nu a convins-o: „Rãmâneţi aşa!”, le-a replicat ea dur. „Îmi stricaţi orice bucurie. Nu am voie sã fac nimic!”, a spus jurata, care îl rugase pe Vlad sã o înveţe şi pe ea sã meargã pe monociclu. „Tu ai idee cât de greu e sã combini atâtea elemente şi sã fii şi pe muzicã, în timp ce faci asta?”, i-a spus Bendeac lui Cheloo, care şi-a susţinut în continuare punctul de vedere: „Cred cã au fost fãcute cu jumãtate de mãsurã!”.

IUMOR 3 MAI 2016. Vizibil intrigatã de întreg momentul, Delia i-a întrebat pe cei doi domni: „Sunteţi spãlaţi pe creier azi?”. Cum s-a încheiat momentul, ce au votat juraţii, dar şi ce alte surprize le-au mai pregãtit concurenţii, telespectatorii vor putea afla urmãrind cel mai nou episod al show-ului de comedie „iUmor”, care sãptãmâna aceasta va fi difuzat marţi, 3 mai, de la 20:30, la Antena 1.

Stiri pe aceeasi tema

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 82 REZUMAT, 9 IUNIE 2016. Mehmet este operat pentru inlaturarea tumorii cerebrale

Delia Ion

VOCEA ROMANIEI, 23 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Echipele lui Smiley, Moga, Loredana si Tudor se completeaza

Cristiana Petrariu Bota

KOSEM EPISODUL 41 REZUMAT, 30 OCTOMBRIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult