Viata bate filmul

iUMOR, 5 MARTIE 2017. LIVE. Debut de senzatie al noului sezon iUMOR. Cine merge in etapa urmatoare

iUMOR, 5 MARTIE 2017. Debut de senzatie al noului sezon al emisiunii iUMOR la Antena 1. Din 5 martie, de la 20:30, „iUmor” duce nebunia la nivel internaţional, pentru ca vom vedea concurenţi din 10 ţări care vin să facă show la Antena 1. Pe lângă românii care urcă plini de încredere pe scena ”iUmor”, telespectatorii Antena 1 vor vedea și aproape 20 de concurenți din Canada, Statele Unite ale Americii, Elveția, Germania, Italia, Franța, Suedia, Rep. Moldova, Anglia, Barbados și chiar Japonia, fiecare cu tipologia sa de …umor!

iUMOR, 5 MARTIE 2017. Prima ediție a emisiunii ”iUmor”, care va începe pe 5 martie, de la ora 20:30, aduce și mărul discordiei între jurați, mai precis între Mihai Bendeac și Cheloo pe de-o parte și Delia pe de altă parte, care nu s-a lăsat afectată de comentariile ”răutăcioase” ale colegilor ei.

iUMOR, 5 MARTIE 2017. Bineînțeles, subiectul a fost legat din nou de… mâncare! Însă de această dată un anume ingredient le-a pus capăt lui Cheloo și lui Bendeac. ”Te invidiez”, îi va spune Cheloo, Deliei, ”pentru că lumea zice despre mine: <Domne, e plictisit, își permite să fie arogant, disprețuitor>. Totul e pistol cu apă pe lângă ce faci tu”, completat fiind de exasperarea lui Mihai care se va prăbuși de pe scaun la un moment dat. ”Practic, se va lua pielea de pe scaune”, va concluziona Bendeac. De ce? Telespectatorii vor vede duminică seara.

În plus, prima ediție este una foarte intensă și la nivelul prezențelor apărute pe scenă. Cum ar fi… Melcul. ”Urăsc lucrurile de genul broasca verde, mascotele dansatoare”, îi va spune Bendeac unei apariții costumate pe scenă. ”Sunteți o albinuță amuzantă”, a adăugat el enervat la culme, făcând o confuzie, rectificată de Delia: ”este un melc, tu nu ai văzut căsuța?”.

iUMOR, 5 MARTIE 2017. Mihai va trece de la disperare, furie, indignare și îngrijorare, mai ales când melcul se va bloca și va spune că nu are umorul la el: ”Bă baiatule, tu realizezi unde s-a ajuns în această emisiune? Tu înțelegi că este maximum de agonie pe care eu îl pot îndura? Voi realizați asta?”, explicând mai târziu în testimoniale că cine se uită la acest cap de melc îl vede haios. ”Dar eu văd moartea. Lucrurile au devenit suprarealiste”.

De ce Mihai s-a prăbușit pe scenă și melcul a încercat să îl consoleze și care a fost gestul complet neașteptat pe care Cheloo l-a făcut, spunându-i concurentului ”dacă succesul merită să ramână anonim, greseala nu”, telespectatorii Antena 1 vor vedea duminică, de la ora 20:30, în prima ediție a emisiunii ”iUmor”, la Antena 1.

Concurenții primei ediții care merg mai departe pot fi votați de public pentru a ajunge în finală pe aplicația ”iUmor” începând de duminică seară. Câștigătorul primei ediții va fi anunțat la Observator, de la ora 16:00, la Antena 1.

iUMOR, 5 MARTIE 2017. Din 5 martie, de la 20:30, „iUmor” duce nebunia la nivel internaţional!

Cel de al treilea sezon al emisiunii ”iUmor” va aduce la Antena 1, începând de duminică, 5 martie, de la ora 20:30, cei mai neașteptați concurenți pe scena unei emisiuni de televiziune. Umorul devine internațional, cu lucruri inimaginabile și feluri unice de comedie din zone diferite ale lumii.

iUMOR, 5 MARTIE 2017. Mulți dintre concurenții care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor”, iar efectele nu s-au lăsat așteptate, impresionându-i și pe cei doi prezentatori, Șerban Copoț și Vlad Grigorescu.

”Sezonul acesta este diferit de cele de până acum, mai ales prin faptul că show-ul devine complex, cu numere din atât de multe țări. E adevărat, și în primele două sezoane au fost câțiva concurenți străini și momente pe care nu le-am văzut venind, dar acesta este cel mai nebun de până acum și eu cred că îi va pune capăt lui Bendeac”, spune Vlad Grigorescu.

Pe lângă românii care urcă plini de încredere pe scena ”iUmor”, telespectatorii Antena 1 vor vedea și aproape 20 de concurenți din Canada, Statele Unite ale Americii, Elveția, Germania, Italia, Franța, Suedia, Rep. Moldova, Anglia, Barbados și chiar Japonia, fiecare cu tipologia sa de …umor!

”Întrebarea este cum vor fi jurații după acest sezon dement. Ținând cont și de faptul că demența asta a luat valențe internaționale și este și mai surprinzător! Încă o dată, recomand celor de la producție să asigure consiliere post traumatică pentru jurați, dar și pentru noi. E un mediu de lucru toxic, epuizant și dacă nu e tratat cu seriozitate poate avea urmări grave: râsul de unul singur, discuții filozofice cu ibricul din bucătărie și revenirea prietenilor imaginari din copilărie”, adaugă Șerban Copoț, după ce i-a cunoscut și a vorbit cu toți concurenții ”iUmor” din sezonul al treilea, care va avea startul duminică, 5 martie, de la ora 20:30 la Antena 1.

Stiri pe aceeasi tema

GRILA SALARIZARE 2016. GRILA SALARIZARE PROFESORI. Ce salariu va avea un profesor debutant sau un invatator cu studii medii

Cristiana Petrariu Bota

BILETUL ZILEI 26 DECEMBRIE 2016. Zi plina in Anglia si Belgia dar si partide in Scotia si Turcia

Bogdan

GALA BRAVO AI STIL 5 MAI 2018. LIVE VIDEO KANAL D. Clasament. Silvia este preferata publicului

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult