Viata bate filmul

IUMOR, 8 MAI 2016. Momente de tot rasul cu Bendeac, Cheloo si Delia

IUMOR, 8 MAI 2016. O noua editie a emisiunii IUMOR are loc duminica, 8 mai 2016, la Antena 1. Showul umoristic va aduce momente de tot rasul care vor fi jurizate de Bendeac, Cheloo si Delia. Printre momentele pe care le vom vedea duminica seara la iUmor se numara si cel al unei concurente care ar putea intra in Cartea Recordurilor pentru cel mai lung banc din lume. Bendeac reactioneaza incredibil, ce a iesit vedeti la iUmor de la 20.00.

IUMOR, 8 MAI 2016. Imaginaţia românului nu cunoaşte limite în materie de umor şi asta au demonstrat-o în nenumãrate rânduri concurenţii show-ului de comedie „iUmor”, difuzat în fiecare duminicã, de la 20:00, la Antena 1. Atunci când aduci laolaltã într-un juriu oameni cu personalitãţi dintre cele mai puternice, te poţi aştepta la orice, iar acest lucru telespectatorii l-au putut constata încã de la primul episod „iUmor”, emisiune difuzatã duminica, de la 20:00, la Antena 1.

Personalitatea explozivă a lui Mihai Bendeac, umorul sec şi sarcastic al lui Cheloo şi pofta de viaţă şi de râs a Deliei au stârnit numeroase controverse la masa juriului, iar discuţiile din culise au fost absolut fabuloase. O astfel de discuţie a fost surprinsã de reporterii emisiunii, pornitã de la faptul cã Delia îşi adusese la pachet o ciorbã de lobode, gãtitã de mama ei.

IUMOR, 8 MAI 2016. „Am fost şocat când am vãzut-o pe Delia în blugi şi tricou. Numai aşa poate sã mã şocheze sau doar dacã ar gãti!”, a mãrturisit Mihai Bendeac, care a completat: „De câte ori am fost la ei în casã, deschizi frigiderul….lilieci. Iar eu sunt vegetarian…Acum, lilieci… Nu are nimic de mâncare în casã, dar nimic. Douã ouã dacã i le dai în mânã, le sparge!”. Delia însã l-ã lãsat fãrã cuvinte: „Chiar azi mi-am fãcut douã ouã poşate!”. Cum s-a încheiat momentul, dar şi ce alte surprize au mai pregãtit concurenţii, telespectatorii vor putea afla urmãrind cel mai nou episod „iUmor”, difuzat duminicã, de la 20:00, la Antena 1.

IUMOR, 8 MAI 2016. Cheloo dã definiţia bãrbatului adevãrat: „Orice bãrbat trebuie sã aibã aceastã putere lãuntricã”

Imaginaţia românului nu cunoaşte limite în materie de umor şi asta au demonstrat-o în nenumãrate rânduri concurenţii show-ului de comedie „iUmor”, difuzat în fiecare duminicã, de la 20:00, la Antena 1

IUMOR, 8 MAI 2016. Însã chiar când credeau cã le-au vãzut pe toate, în faţa juriului s-a prezentat o concurentã hotãrâtã sã îi impresioneze pe juraţi cu un banc. Şi nu orice fel de banc, ci unul ce l-a fãcut pe Mihai Bendeac sã exclame: „O secundã vã întrerup! Dacã putem, sã luãm legãtura cu cineva de la Cartea Recordurilor, s-ar putea sã fie cel mai lung banc din istorie. Ce se întâmplã azi aici trebuie omologat!”, a mai spus juratul.

Pe Cheloo, Gabriela Nită l-a trecut prin toate stãrile posibile: „Femeia a venit hotãrâtã sã ne scoatã din minţi. Eu nu am mai ascultat aceeaşi propoziţie de atâtea ori niciodatã în aceastã viaţã. Şi mã prefac cã ascult extraordinar. Asta mã face un bãrbat adevãrat. Orice bãrbat adevãrat trebuie sã aibã aceastã putere lãuntricã, de a clipi şi a pãrea interesat, dar totodatã sã lase şuvoiul de informaţii nedorite sã treacã dintr-o ureche în cealaltã, fãrã sã înregistreze nimic!”, a mãrturisit juratul.

iUMOR. Costin Pity, cel mai comic acrobat la plasa! VIDEO

IUMOR, 8 MAI 2016. Şi pentru cã bancul continua, iar frazele se repetau obsesiv, Cheloo nu a mai rezistat: „Înnebunesc! Ştiu cã ãsta e scopul, dar nu mai pot! Aşa ceva nu am mai auzit şi nu am mai vãzut niciodatã. Mi-a trecut toatã viaţa prin faţa ochilor, mi-am adus aminte de foarte multe femei care m-au enervat vorbind!”, a povestit el, pãrãsind masa juriului.

Mihai Bendeac l-a taxat imediat: „Mi se pare genial cã acum jurizarea dureazã mai mult decât bancul!”. Cum s-a încheiat momentul, dar şi ce alte surprize au mai pregãtit concurenţii, telespectatorii vor putea afla urmãrind cel mai nou episod „iUmor”, difuzat duminicã, de la 20:00, la Antena 1.

Stiri pe aceeasi tema

BRAVO AI STIL, 21 OCTOMBRIE 2016. Concurentele se pregatesc de gala. Roxana si Alina, imagini de senzatie!

Cristiana Petrariu Bota

CHEFI LA CUTITE, 6 IUNIE 2016. In scurt timp aflam castigatorul din finala Chefi la Cutite 2016

Bogdan

ANDREI IONITA, X FACTOR 11 DECEMBRIE: Duel cu Sasha. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult