15.3 C
România
18 septembrie 2021
Viata bate filmul

iUmor, 9 octombrie 2016. Bendeac, dat pe spate de un concurent. Adrian Lungu e in finala iUmor. Ce vedem duminica

IUMOR 9 OCTOMBRIE 2016. Noul sezon al show-ului umoristic iUmor a debutat la Antena 1 cu momente deosebit de haioase si cu un rating pe masura. Mihai Bendeac a fost dat pe spate de concurentul Sorin Ursan, iar Adrian Lungu reusit sa se califice deja in finala iUmor. Duminica, 9 octombrie, va urma o noua editie iUmor, cu momente care vor da pe spate juriul format din Delia, Bendeac si Cheloo.

IUMOR 9 OCTOMBRIE 2016 – UPDATE DUMINICA ORA 19.00: Garantam ca o sa razi cu lacrimi la iUmor, editia din 9 octombrie! Nu rata o noua editie DUMINICA, de la 20.00, numai pe Antena 1! Va fi haos la #iUmor! Cheloo și-a tras asistentă în lenjerie intimă (și cu o pungă pe cap). Vezi toata faza in aceasta seara.

IUMOR 9 OCTOMBRIE 2016 – CE VEDEM

Duminică seara, în emisiunea „iUmor” ce va fi difuzată de Antena 1 de la ora 20.00, prin fața juriului format din Delia, Mihai Bendeac și Cheloo se vor perinda concurenți cu momente mai mult decât îndrăznețe, unele hilare de-a dreptul, altele incredibil de bine puse la punct.

Dacă într-unul dintre testimoniale, Delia mărturisea că și-ar dori să vadă ceva care s-o șocheze pur și simplu, ceva ce n-a mai făcut nimeni până acum la iUmor, se pare că dorința îi va fi îndeplinită. Ce anume va face canadianul Brent Ray Fraser astfel încât s-o șocheze nu numai pe Delia, ci întreaga sală rămâne de văzut duminică seara, la Antena 1.

IUMOR 9 OCTOMBRIE 2016. Și tot atunci telespectatorii vor vedea cine l-a făcut pe Bendeac să bea palincă, care este concurentul pentru care Cheloo a votat înainte de prezentare sau cel care nu şi-a putut duce numărul la bun sfârşit.

Mai rar participă femei cu un moment de stand-up comedy la iUmor, dar de data aceasta Ana Maria Căliţă, alias ,,Lolita” îşi va încerca norocul cu o astfel de interpretare depre care Delia va spune: ,, Îmi place să văd femei făcând meseria asta”, iar Cheloo va recunoaşte că: ,,Misoginul din mine nu se poate decide dacă să te dea afară sau nu”.

IUMOR 9 OCTOMBRIE 2016. Pe lângă striptease şi stand-up comedy, la iUmor des întâlnite au fost şi numerele de magie. Hagi Lăcătuş Dorel este un magician de doar 17 ani, care va încerca să-i „vrăjească” pe Cheloo, Bendeac şi Delia cu un joc de cărţi. Cheloo nu se va putea abţine să spună:,,Când apare un magician Bendeac este circumspect şi dăunător. Dacă eu sunt moartea petrecerii, Bendeac e moartea magicienilor!” Un alt moment amuzant este cel al lui Ionel Giani Coza care se prezintă într-un decor exotic plin de palmieri şi cântă într-o manieră reinterpretată o piesa a lui Connect-R, dar la final admite că ,, Eu vând haine prin spitale, pe la bloc, prin cimitir”. La cei 79 de ani ai săi Mihai Ciucă este un actor plin de energie şi entuziasm, pasionat de cariera lui Constantin Tănase. “Îmi place să concurez. Vâzând show-rile de aici mi-a dat impresia unui spectacol de revistă şi nu pierd nicio ocazie să mă verific. Mereu, ca actor trebuie să te verifici. Imitaţia a fost mereu o pasiune pentru mine. Ştiu să râd!”

Momentul lui îl va face pe Cheloo să afirme: ,,Ne-a purtat în timp. Mie îmi place mult perioada interbelică din puct de vedere muzical, vestimentar. Îmi plac şi maşinile”.

Hari Gromoşteanu, un concurent ce pare a se afla într-o profundă stare de ebrietate va reuşi să-i trezească o mulţime de amintiri amuzante lui Cheloo: ,,Mi-aduc aminte de cele 45 de minute petrecute într-o noapte încercând să bag cheia într-o broască. Având o experienţă bogată în domeniu şi foarte multe momente demente şi cretine din era în care alcoolul era viaţa şi viaţa era alcool, mi-am amintit foarte multe asemănări. Singura mea dezamăgire a fost la sfârşit când a zis că el nu bea”.

IUMOR 9 OCTOMBRIE 2016. iUmor a fost lider și la nivelul întregului public din mediul urban cu o audiență medie de 9,2 puncte de rating și 17,9% cotă de piață, în timp ce ProTv s-a situat pe poziția secundă cu 7,4 puncte de rating și 14,3% cotă de piață. In editia de saptamana trecuta, Adrian Lungu a fost concurentul care a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor dupa difuzarea primei editii iUmor, calificându-se astfel direct in marea finala. Concurentul s-a prezentat pe scena emisiunii cu un numar de stand up comedy si a stârnit hohote de râs cu glumele facute pe seama vietii de cuplu, horoscopului, vacantelor, dar si glumele cu si despre moldoveni.

„S-au gasit recent niste sapaturi la Dorohoi si s-au gasit trei piramide din chirpici, iar la 200 de metri era Sfinxul lui Capatos din lut”, a fost una dintre glumele lui Adrian Lungu.

IUMOR 9 OCTOMBRIE 2016.Momentul a smuls ropote de aplauze, hohote de râs și aprecieri speciale: „Ba moldovene, esti bun! iti multumim frumos. Continua, esti un moldovean dezaxat!”, l-a apreciat Chelo, intr-un mod mai special.Cei trei jurați s-au amuzat copios, asa ca Adrian Lungu a primit trei Like-uri.

El este castigatorul finalei iUmor. VIDEO

IUMOR 9 OCTOMBRIE 2016. Prima editie iUmor a fost lider de audienta duminca seara, devansând PRO TV, altadata pe primul loc in audiente. 1.5 milioane de telesepctatori la nivel national au urmarit emisiunea. Spre deosebie de sezonul precedent, de aceasta data si concurentii care au primit doar doua like-uri din partea juriului pot fi votati de public prin intermediul apliactiei iUmor pentru un loc in marea finala. De asemenea, sezonul doi iUmor a adus un nou prezentator. Vlad Grigorescu, câstigatorul primului sezon, a fost ales sa prezinte emisiunea alaturi de serban Copot, in locul lui Andrei Stefanescu.

IUMOR 9 OCTOMBRIE 2016. Sorin Ursan, concurentul ce pare a fi un adevărat descent al celebrului personaj Tarzan interpretează cu vocea sa puternică, acompaniat de o mandolină, o piesă năucitoare cu versuri repetitive ce pare fără de sfârşit.

,,Pardon, pardon/E rândul meu/La rând am aşteptat şi eu/Am aşteptat/ Nu m-am grăbit/Şi rândul mi-a venit”.

„V-am înregistrat şi de câte ori voi avea un moment de depresie o să vă ascult. Asta va fi mantra mea în fiecare dimineaţă! A fost genial! A fost o bucurie nespusă!”, a mărturisit Bendeac foaaaarte încântat, la finalul momentului ireal de amuzant.

IUMOR 9 OCTOMBRIE 2016. Ba mai mult, s-a ridicat în picioare şi a aplaudat. Și fermecat de concurentul nostru special, nu s-a putut abţine şi a dat fuga pe scenă să facă un selfie cu Tarzan. „O poză cu noul meu Dumnezeu! Ieri m-am rugat la toți Dumnezeii. De acum, mă rog la dumneavoastră”.

Delia nu înţelege momentul: „Mie nu mi-a plăcut! Ce să fac?! Sunetele astea le auzeam mereu în liceul Dinu Lipatti când colegii îşi dregeau vocea. Mie nu mi se pare nimic funny!”. Iar Cheloo a pus punctul pe „i”: „Nu înţelegi că acest urlet înfiorător trezeşte orice bărbat la viaţă? Tarzan, Măicuța Domnului lui Bendeac”. Sorin Ursan, a făcut toată sala să râdă și a primit două Like-uri din partea lui Cheloo și Bendeac.

IUMOR 9 OCTOMBRIE 2016. DEBUT IN FORTA LA ANTENA 1

Debut în forță, așa s-ar putea rezuma în doar câteva cuvinte cifrele de audiență ale emisiunii iUmor care a înregistrat duminică seara cele mai bune cifre obținute de emisiune de la lansare și până acum, atât la nivel de rating, cât și la nivelul cotei de piață.

Prima ediție a emisiunii iUmor difuzată duminică seara, între orele 19.59-22.15 a fost lider de audiență pe toate targeturile. Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 11,3 puncte de rating și 25,1% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat ProTv cu o medie de 9,2 puncte de rating și 20,3% cotă de piață.

Ei sunt concurentii din finala iUmor

iUmor a fost lider și la nivelul întregului public din mediul urban cu o audiență medie de 9,2 puncte de rating și 17,9% cotă de piață, în timp ce ProTv s-a situat pe poziția secundă cu 7,4 puncte de rating și 14,3% cotă de piață.

Clasamentul se menține neschimbat și la nivelul întregului public din România, Antena 1 ocupând prima poziție cu o audiență medie de 8,4 puncte de rating și 17% cotă de piață, în timp ce ProTv ocupa poziția secundă cu 6,5 puncte de rating și 13,2% cotă de piață

Duminică seara la iUmor concurenţii au făcut show şi s-au întrecut în interpretări originale şi absolut spectaculoase lăsându-i pe Delia, Cheloo şi Bendeac de multe ori cu gura căscată.

IUMOR OCTOMBRIE 2016. Doina Teodoru, o frumoasă de 26 de ani l-a vrăjit pur şI simplu cu farmecul ei pe burlacul convins, Mihai Bendeac ,,Eu am zis că nu mă-nsor niciodată, dar vă jur că uneori viaţa te izbeşte”, iar Cheloo a fost cu adevarat şocat de contrastul dintre figura ei angelica şi prestaţia sa plină de energie şi curaj: ,,Fata asta avea faţă de maică sfioasă şi ne-a tăvălit pe toţi. Şi-a bătut joc de noi, dar cu limite”. Nicio ediţie iUmor nu trece fără ca vreun talentat actor de stand-up comedy să declanşeze hohote de râs cu momentul său fabulous. Este şi cazul lui Adrian Lungu despre care Cheloo recunoaşte ,,Moldovene, eşti bun. Eşti un moldovean dezaxat!”

,,Comedy Zebra Show” este o trupă care şi-a încercat pentru a doua oară norocul la iUmor, aşa că, fiind mult mai bine pregătită a reuşit să treacă mai departe.

IUMOR OCTOMBRIE 2016. Juriul a fost de-a dreptul bulversat după cele câteva minute de pantomimă ale talentatului actor francez Patrick Cottet Moyne, care a reuşit să-i lase fără cuvinte pe Bendeac, Delia şi Cheloo. Beandeac i-a sărutat mâna concurentului, urmând, astfel un obicei rusesc, dar Patrick nu s-a lasat mai prejos şi i-a întors gestul, dar în stil franţuzesc, cu un sărut pe gură. Sala a izbucnit în râs, iar Cheloo nu s-a putut abţine să afirme: ,,Nu ştiu ce extraterestru, ce animal, ce om ar mai putea să mai apară la iUmor ca să-l pupe pe Bendeac pe gură”. Fără să rostească vreun cuvânt, ci doar prin cântec sau mai bine zis urlet de ,,Tarzan, regele junglei”, un participant la iUmor, pe numele său real Sorin Ursan l-a făcut pe Bendeac să-l înregistreze cu telefonul pentru a-l revedea şi mai ales reasculta în momentele sale de depresie: ,,V-am înregistrat şi de câte ori voi avea un moment de depresie voi pune piesa asta şi o voi asculta. Mie mi s-a părut genial”.

Stiri pe aceeasi tema

BENDEAC SHOW! ROBY ROBERTO SI MALONE LA IN PUII MEI DIN 20 APRILIE 2016

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cristina MPFM2 le-a prezentat prietenilor virtuali pe noul ei iubit

Delia Ion

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 26 REZUMAT, 15 MARTIE 2018

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult