Jaewoo Lee este noul sef al misiunii FMI in Romania, mandatul sau va incepe pe 7 decembrie
Economie

Jaewoo Lee este noul sef al misiunii FMI in Romania, mandatul sau va incepe pe 7 decembrie

Fondul Monetar International (FMI) a numit un nou şef pentru misiunea din România. Sud-coreeanul Jaewoo Lee a fost numit sef al misiunii FMI pentru România şi Bulgaria. 

Jaewoo Lee îl va înlocui pe pakistanezului Reza Baqir, care fusese numit în ianuarie 2016 în funcţia de şef al misiunii FMI pentru România.

Lee îşi va începe mandatul din 7 decembrie. Anterior, el a fost şeful misiunii FMI pentru Sri Lanka şi a ocupat funcţia de director adjunct în cadrul diviziei Asia-Pacific.

Jaewoo Lee a lucrat ca profesor de economie la Universitatea din California Irvine şi ca economist în cadrul Bank of America Merrill Lynch.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Stiri pe aceeasi tema

Noi masuri pentru investitii in educatie si sanatate si facilitati menite a atrage specialistii

Delia Ion

PROIECT DE LEGE: Cei care nu-si pot plati creditele si-ar putea stinge datoria dand bancii bunul ipotecat

Cristiana Petrariu Bota

BUGETUL pe 2016, discutat intre oficialii FMI si cei ai Ministerului Finantelor

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult