Parodie a francezilor la adresa romanilor
Life

Jandarmeria din Charente (Franta) a parodiat retinerea a doi romani. FOTO

Parodie facuta de francezi la adresa romanilor. Jandarmeria din departamentul Charente (Franta) a parodiat reţinerea a doi români suspectaţi de furt, postând pe propriul site de socializare un fotomontaj inspirat din seria de benzi desenate „Astérix” cu mesajul „românii sunt găinari”. Ulterior, sintagma a fost retrasă ulterior pe fondul unor critici privind rasismul. 

Duminică, persoanele care urmăresc cu regularitate pagina de Facebook a Jandarmeriei din departamentul Charente (sud-vestul Franţei) s-au delectat câteva ore cu o parodie inspirată din seria de benzi desenate „Astérix”, scrie cotidianul Le Figaro.

Recrutare, parcurs si activitatea luptatorilor francezi. Cum arata o zi din viata unui candidat francez la jihad

După reţinerea a doi cetăţeni români suspectaţi de furt dintr-un centru de reciclare situat în localitatea Brie, pe pagina de Facebook a Jandarmeriei din departamentul Charente a fost postat un fotomontaj din seria „Astérix”, cu următorul comentariu: „Sunt nişte găinari românii aştia”.

Dar umorul jandarmilor francezi nu a durat mult. Fotomontajul, care primise 5.600 de aprecieri, a fost eliminat de pe Facebook după câteva ore, în contextul în care mai multe persoane au denunţat o atitudine „rasistă”, de „stigmatizare” a cetăţenilor români.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus.

[ot-caption title=”Parodie a Jandarmeriei franceze” url=”http://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2015/10/parodie-francezi.png”]

Stiri pe aceeasi tema

Cele mai eficiente exercitii pentru relaxare si un somn odihnitor

Cristiana Petrariu Bota

Ronaldo si Madalina Ghenea au o relatie tot mai stransa

Cristiana Petrariu Bota

REVOLUTIA BARBIE! Femeia cu forme, noul standard in materie de frumusete

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult