Parodie a francezilor la adresa romanilor
Life

Jandarmeria din Charente (Franta) a parodiat retinerea a doi romani. FOTO

Parodie facuta de francezi la adresa romanilor. Jandarmeria din departamentul Charente (Franta) a parodiat reţinerea a doi români suspectaţi de furt, postând pe propriul site de socializare un fotomontaj inspirat din seria de benzi desenate „Astérix” cu mesajul „românii sunt găinari”. Ulterior, sintagma a fost retrasă ulterior pe fondul unor critici privind rasismul. 

Duminică, persoanele care urmăresc cu regularitate pagina de Facebook a Jandarmeriei din departamentul Charente (sud-vestul Franţei) s-au delectat câteva ore cu o parodie inspirată din seria de benzi desenate „Astérix”, scrie cotidianul Le Figaro.

Recrutare, parcurs si activitatea luptatorilor francezi. Cum arata o zi din viata unui candidat francez la jihad

După reţinerea a doi cetăţeni români suspectaţi de furt dintr-un centru de reciclare situat în localitatea Brie, pe pagina de Facebook a Jandarmeriei din departamentul Charente a fost postat un fotomontaj din seria „Astérix”, cu următorul comentariu: „Sunt nişte găinari românii aştia”.

Dar umorul jandarmilor francezi nu a durat mult. Fotomontajul, care primise 5.600 de aprecieri, a fost eliminat de pe Facebook după câteva ore, în contextul în care mai multe persoane au denunţat o atitudine „rasistă”, de „stigmatizare” a cetăţenilor români.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus.

[ot-caption title=”Parodie a Jandarmeriei franceze” url=”http://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2015/10/parodie-francezi.png”]

Stiri pe aceeasi tema

Zece semne ca te-ai reincarnat cel putin odata

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU: GALA 8 FEBRUARIE, NOI CONCURENTI INTRA IN CASA

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 MAI 2014. RAYMOND CATRE ANDREI: ESTI DOAR UN OM UMFLAT CU APA SI FARA CREIER!

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult