8.8 C
România
30 octombrie 2020
Klaus Iohannis
Politica

Jean-Claude Junker a cerut sa discute cu presedintele roman Klaus Iohannis

Seful Comisiei Europene (CE), Jean-Claude Junker, a cerut sa discute cu presedintele roman Klaus Iohannis. Consilierul prezidential Leonard Orban a dezvaluit ca presedintele executivului comunitar este cel care a facut acesta solicitare.

„Este posibil ca aceasta convorbire sa aiba loc. Ea fost ceruta de presedintele Comisiei Europene si este posibil sa fie despre imigranti si pozitia Romaniei pe acest subiect.

Germania suspenda acordurile Schengen si reintroduce controalele la frontiera cu Austria

Parerea mea este ca e un fenomen extrem de complex si se incearca explicatii, de ce numarul a crescut in ultima perioada. Din cauza problemelor din Libia, s-a creat un culoar care incurajeaza acest trafic de persoana. Ideea este cum tratezi cauzele, nu numai fenomele. Problemele sunt cauzele, sa vedem ce se poate face ca oamenii sa nu mai plece din tarile lor.

Sunt o serie de propuneri pe care Romania le-a salutat – mai multi bani alocati structurilor care incearca sa securizeze frontierele. Vorbim de un proces care se afla la inceput si care va continua si anii viitor”, a declarat Leonard Orban.

Stiri pe aceeasi tema

Ministrul Transporturilor despre protestul de la CNADNR: Sunt fosti directori, revolutionari de serviciu

Cristiana Petrariu Bota

Sorin Grindeanu: Sevil Shaidehh nu mai poate semna nimic la Ministerul Dezvoltarii. Secretarii de stat au fost demisi

Delia Ion

Tariceanu, reactie la procedura de infringement la adresa Romaniei: O solutie este infiintarea unei comisii parlamentare

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult