Jean Padureanu, eliberat conditionat! Cand va putea pleca acasa fostul presedinte al clubului Gloria Bistrita

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 30, 2015 21:30

Jean Padureanu, eliberat conditionat! Cand va putea pleca acasa fostul presedinte al clubului Gloria Bistrita

Jean Padureanu a fost eliberat, joi, conditionat, insa decizia data de Judecatoria Sectorului 4 a fost deja contestata de procurorii anticoruptie, informeaza televiziunile de stiri. Fostul presedinte al Gloriei Bistrita Jean Padureanu a fost condamnat la 3 ani si 4 luni de inchisoare in dosarul transferurilor unor jucatori pentru inselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani.

Jean Padureanu va putea pleca acasa abia dupa decizia definitiva a Tribunalului Bucuresti. Contestatia DNA se va judeca la Tribunalul Bucuresti, care va da o decizie definitiva, astfel c deocamdata Jean Padureanu ramane in inchisoare.

Amintim ca Jean Padureanu a fost condamnat definitiv, in 4 martie, la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare, pentru inselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani, in dosarul privind transferul unor jucatori. Executarea pedepsei a inceput in ziua in care a fost condamnat si expira la 3 iulie 2017. Padureanu a fost incarcerat la Spitalul Penitenciar Jilava.

Vezi si: Cine sunt amantele a trei dintre condamnati in Dosarul Transferurilor

Alaturi de Jean Padureanu, au fost condamnati, in dosarul Transferurilor, George Copos, la trei ani si opt luni, Mihai Stoica, la trei ani si sase luni, Cristian Borcea si Ioan Becali, la cate sase ani si patru luni, Victor Becali, la patru ani si opt luni, Gheorghe Popescu, la trei ani, o luna si zece zile, Gheorghe Netoiu, la trei ani si patru luni de inchisoare, toti fiind incarcerati din 4 martie.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.