Externe

JO Soci 2014 – Galerie FOTO cu cele mai frumoase momente de la Soci

JO SOCI 2014: Jocurile Olimpice (JO) de la Soci 2014 au fost deschise oficial, in 7 februarie, cu un spectacol grandios, direct proportional cu bugetul alocat de statul rus, in valoare de aproximativ 50 de miliarde de dolari. Umbrit de un mic incident chiar la inceputul ceremoniei de deschidere, dupa ce unul dintre cele cinci cercuri olimpice nu s-a deschis, spectacolul a continuat debordand de culoare, istorie, lumini, personaje care au marcat istoria Rusiei. JO au fost declarate oficial deschise prin vocea presedintelui Vladimir Putin.

Am vazut un Vladimir Putin emotionat si vizibil patruns de grandoarea evenimentului, urmarind cu atentie fiecare detaliu al ceremoniei de deschidere. A trait intens fiecare pasaj al spectacolului care a derulat, pe rand, o Rusie medievala, o Rusie imperiala si o Rusie contemporana.

Afla aici tot ce nu stiai despre orasul SOCI

JO SOCI 2014: Spectacolul a culminat cu flacara olimpica, care a sosit pe arena Fist purtata de jucatoarea de tenis Maria Sarapova, care mai apoi a predat-o atletei Elena Isinbaeva, campioana olimpica la saritura cu prajina, iar apoi au urmat fostul mare luptator Aleksandr Karelin, triplu campion olimpic, Alina Kabaeva, campioana olimpica la gimnastica ritmica, ultima parte a stafetei fiind parcursa de fosta campioana olimpica la patinaj artistic Irina Rodnina si de cel mai mare hocheist rus din toate timpurile, Vladimir Tretiak, care au aprins impreuna vasul olimpic. Un grandios foc de artificii a intregit spectacolul rus.

JO SOCI 2014: Peste 3.000 de sportivi si tot atatia oficiali, din circa 90 de tari, vor lua parte pana pe 23 februarie la Jocurile Olimpice de la Soci, cele mai scumpe din istorie, bugetul gigant insumand aproape 50 de miliarde de dolari. Romania va fi reprezentata de 24 de sportivi, la 8 discipline.

JO de la Soci vor atrage circa 3 miliarde de telespectatori din lumea intreaga, potrivit estimarilor organizatorilor, dar nu toate biletele de intrare si-au gasit cumparatorii pana acum. Printre motive se gasesc amenintarile teroriste, preturile foarte ridicate practicate de companiile aeriene care deservesc regiunea, precum si cele propuse de hotelurile de lux, distantele lungi dintre diferite situri, dar si dificultatile in obtinerea vizei.

[ot-caption title=”SOCI 2014″ url=”http://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2014/02/467591825-693X520.jpg”]

[ot-caption title=”SOCI 2014″ url=”http://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2014/02/soci-2014.jpg”]

[ot-caption title=”SOCI 2014″ url=”http://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2014/02/jo-soci.jpg”]

[ot-caption title=”SOCI 2014″ url=”http://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2014/02/soci-jo-2014.jpg”]

Stiri pe aceeasi tema

Summit G20 Australia: Economia mondiala trebuie sa creasca cu inca 2,1%

Bogdan

Serviciile secrete americane neaga ca Obama stia de spionarea telefonului lui Merkel

admin

Val de caldura peste Marea Britanie de bank holiday. Meteorologii anunta 27 de grade in Londra si in sud-estul Angliei

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult