Jocuri de Putere, fara Rares Bogdan. Oreste: PSD a inhatat si Realitatea TV. Cozmin Gusa il scoate de pe post pe Rares Bogdan

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu noiembrie 21, 2018 23:54

Jocuri de Putere, fara Rares Bogdan. Oreste: PSD a inhatat si Realitatea TV. Cozmin Gusa il scoate de pe post pe Rares Bogdan

Emisiunea “Jocuri de Putere” de la Realiatea TV a inceput, miercuri seara, fara Rares Bogdan. Realizatorul a fost suspendat de conducerea televiziunii si inlocuit de Claudiu Popa. Rares Bogdan a postat un mesaj, miercuri, prin care acuza conducerea postului de televiziune Realitatea Tv ca nu l-a lasat sa mai faca emisiunea pentru telespectatori. Oreste Teodorescu a declarat ca acesta este inceputul formarii unei adevarate armate a binelui, frumosului si adevarului si a atras atentia ca PSD a inhatat si Realitatea TV, dupa ce Cozmin Gusa l-a scos de pe post pe Rares Bogdan.

La randul au, Claudiu Popa, cel care modereaza, miercuri, emisiunea Jocuri de Putere inlocul lui Rares Bogdan, si-a exprimat dorinta ca lucrurile sa revina la normalitate.a declarat ca isi doreste ca lucrurile sa revina la normalitate.

Cu o seara inainte, Rares Bogdan, a cerut demisia directorului Realitatea TV Edward Pastia, dupa ce Oreste Teodorescu si Oana Stanciulescu nu au mai fost primiti ca invitati la Realitatea TV. Mai mult, a afirmat ca intentioneaza sa plece de la Realitatea TV, daca cei doi nu mai sunt primiti pe post.

„Dar eu nu sunt singur. Dumneavostra imi dati puterea sa merg mai departe. Mi-ati dovedit. Le multumesc si colegilor mei, extrem de numerosi, care si-au aratat solidaritatea si sprijinul. Le multumesc colegilor invitati si jurnalistilor, respectiv analistilor din intreaga tara. Am sperat pana in ultima clipa ca le va veni mintea la cap celor din conducerea RealitateaTv si nu vor da satisfactie unora si altora, ei au preferat sa ma opreasca sa imi fac emisiunea pentru Dumneavoastra. Pacat. Sunt unii care le vor trimite mesaje de multumire. Aceia nu sunteti insa Dumneavoastra. Au fost aproape 7 ani grei dar frumosi. Ne revedem curand”, a scris Rares Bogdan pe pagina sa de Facebook.

La randul sau, Oreste Teodorescu a avut o prima reactie in legatura cu suspendarea lui Rares Bogdan de la Realitatea TV.

“Fratilor, e inceputul formarii unei adevarate armate a binelui, frumosului si adevarului. Camaraderia, onoarea si respectul nu au pret pe pamant, ci sunt comori in cer! Aveti incredere in feelingul meu! Anul asta va fi anul nostru pana la capat, iar tu Rares esti azi cel mai iubit, admirat si respectat om din toata media, si noi pe langa tine, soldatii unei cauze juste! Asa sa ne ajute Dumnezeu… Intr-o lume sordida, camaraderia, onoarea si respectul fata de public sunt o rara avis! Pentru mine, Rares este singurul barbat adevarat din media romaneasca! PSD a inhatat si Realitatea TV. Cozmin Gusa il scoate de pe post pe Rares Bogdan”, este mesajul lui Oreste Teodorescu, citat de stiripesurse.ro.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.